Limbažos, nav tālu no Valmieras, bet Rīgu it kā vieglāk izbraukāt (biežāk iet autobusi).
Radoši hobiji īsti nav, vienīgi fotogrāfēšana.
Limbažos, nav tālu no Valmieras, bet Rīgu it kā vieglāk izbraukāt (biežāk iet autobusi).
Radoši hobiji īsti nav, vienīgi fotogrāfēšana.
Oh, tur jau būs jāraud
Jā, tāpēc man ir tikai viens istabas augs, kurš brīnumainā kārtā nav nobeidzies, divu veidu augi akvārijā (nīkuļojoši), 3 peonijas (par kurām rūpējas mamma) un mākslīgie augi. Jo parasti es visus augus nobeidzu…
Zinu
Vēl ir jauna mīlīga gacha Infinity Nikki, gacha uz apğērbu
Zinu, varbūt kādreiz pamēģināšu. Bet es jau tā visur pamatīgi atpalieku (galvenajā stāstā) - genshin, hsr un wuwa, nav īsti laika vēl vienai gacha game
Uh Honkai Star Rail kopš iesprūdu nebiju gājusi iekšā, tik daily materials no hoyolab ņemu xD
Heyoo
Hiii!
I’ll write my comment in English, as my Latvian is pretty bad. Are you like Bocchi from Bocchi the Rock with social anxiety or something like that?
I’ve only been here for about a week, not a very active user yet, but I already feel like this forum is one of the best things that happened to me in the last two years. When I first found it, I was also a bit afraid to write in the Latvian WinterCon thread, so I thought the best idea would be to create an English post about WinterCon instead. In retrospect, that’s kinda funny!
My favorite music comes from K-On! (pop/rock, I suppose), Bocchi the Rock (rock), and Hibike! Euphonium (classical/wind music), which are also my top three anime. I try to play my keyboard (piano?) sometimes, but I’m not very good yet. Still, it’s fun to try!
As for my favorite characters, they are Tsumugi Kotobuki (K-On!), Oumae Kumiko (Hibike! Euphonium), and Kanna Makino (Tamako Market).
I haven’t played tabletop games in a while (except chess), even though I have Tabletop Simulator on Steam. Tabletop games always seem ridiculous yet super interesting to me. Chess, gives me so many emotions on Chess.com, I sometimes can’t believe the kind of trash talk I get into😂
Anyway, welcome to the forum,even if you’ve been here for three years already! It’s really cool to see more people joining in and sharing their experiences. Hope you have a great time here!
Es Genshin spēlēju kopš gandrīz pirmās dienas. Ja ir kāds Co-Op event mēs citreiz kādu saspēli uztaisam, ja gribi vari kādreiz pievienoties, bet diezgan reti ir co-op eventi, un maksimums var tikai četri.
Genshin ir vispār mana mīļāka spēle, spēlēju aktīvi kopš pirmsākumiem tā līdz mūsdienām
Star Rail es arī spēlēju. Spēle ir laba, tik man kombats nepatīk. Sākumā aktivi spēlēju, bet tagad pa retam spēlēju, pēdējos updeitus main story izeju, vairāk arī īpaši neko nedaru, kaut ko pa retam, reizi nedēļā.
WuWa pirmo updeitu nospēlēju aktīvi, bet tad kaut kā tā, spēle ir ok, bet nav tā ka gribas baigi laiku veltīt, arī pa retam uzspēlēju, kad sagribas, kādu reizi nedēļā var teikt.
Kur tad tu tur iesprūdī?
Cīņā ar Argenti, un Penakonijā cīņā ar Avanturīnu sen neesmu gājusi vairs iekšā
Tur bosus ekstrēmi grūtus iebāž story kvestā, ar pēdējo tur mocījos tik ilgi. Tagad var uz Casual Mode pārslēgties kopš kaut kāda laika, tad ir vieglāk, bet vienalga ir traki.
Thank you!
And yes, I’m like Bocchi with her social anxiety.
I haven’t seen K-On!, Hibike! Euphonium and Tamako Market (yet).
My two favorite anime actually aren’t anime, but donghua - Heaven Official’s Blessing and The Master of Diabolism. If I had to choose from actual anime, it would probably be Noragami and Black Butler (but not the first two seasons).
My favorite characters are Yato, Sebastian Michaelis and Wei Wuxian!
Prieks uzzināt, ka vēl kādam genshin ir mīļākā spēle! Pierasts lasīt, kā spēlētāji shitting on the game. Vienmēr neapmierināti par gandrīz visu, bet paši spēlē
Genshin, hsr, wuwa - es nevienu no viņām īsti nespēlēju kombata pēc. Man galvenais ir stāsts un characters. Un genshin arī exploration.
Aktīvi spēlēju tikai genshin (un tik un tā pamatīgi atpalieku) Hsr un wuwa - lielākoties tikai izdaru dailies.
Heyo!
Social anxiety is a bitch,
and being jobless feels like shit.
Hope you have a great time here!
Yeah…
And thank you!
henlo fellow hooman!
kā vispār pirms tiem 3 gadiem mūs atradi?
also super forši, ka saņēmies un sasveicinājies ar mums!
kādi tev ir tetovējumi?
man pašai ir 3 maziņi nieciņi:
Es pirms 3 gadiem reģistrējos, bet jūs atradu daudz senāk, vairs pat neatceros kad un kā…
Mani tetovējumi - putns, zvaigzne, 2 tetovējumi ar puķēm, zars ar lapām? augs? (es īsti nezinu), un čūska ar puķēm.
Neredzu tavus maziņos nieciņus
wooow, gribētos redzēt!
man ir kāršu zīmes - sirds, kreicis, pīķis un rombs. tad man ir mazs jumītis un mazs hello kitty