Sveiki! Prieks iepazīties! ^_^

Varbūt rīt ielikšu bildes :thinking:

Jā. Bet no kombat nevari izvairīties. HSR tas ir iebāzts main story, kur boss jāsit pusstundu un pie tam ar gājieniem, nevis brīva cīņā.

1 Like

1 Like

O, izklausās interesantas, būs jāiečeko.
Edit: fuck, English dub… Hell nah!

Kā tad tā?

1 Like

Protams, ka nevar pavisam izvairīties…

Man, par laimi, nav tā, ka nepatīk, bet jā, ja nepatīk kombats, tad grūti spēlēt.

Man patīk eng dub :smile: (japāņu arī).

Es lielākoties skatos anime ar māsu un viņa vienmēr (ja ir pieejams) grib skatīties angliski.

Bet vispār es Heaven Official’s Blessing un The Master of Diabolism skatījos ķīniešu valodā…

Mani māsīca tetovē. Viņa ir māksliniece (ne pēc profesijas), kura reizēm tetovē. Anglijā izgāja tetovēšanas kursus, bet ar tetovēšanu profesionāli nenodarbojas.

Man ir divi spontānie tetovējumi, pirmais tapa, jo viņa gribēja izmēģināt jaunu stilu, uzrakstīja man to un es jau pēc 10 minūtēm biju pie viņas, viņai jau bija gatava skice, es tikai apstiprināju, ka drīkst tetovēt, ka man patīk.

Otrais spontānais tetovējums tapa, jo biju pie viņas ciemos un viņa ieminējās, ka krāsainajām tintēm drīz beigsies termiņš, būs jāmet ārā, uz ko es teicu, ka lai nemet ārā, bet gan izlieto uz mani. Viņa, tad izvilka vienu jau gatavu skici un uztetovēja to man (protams, ar manu atļauju). Tas tetovējums, tad arī ir tas, par ko man īsti nav skaidrs, vai tas ir zars ar lapām, vai kāds augs :woman_shrugging:t2:

Man tetovējumi ir mākslas darbi, tāpēc arī nav īpaši nozīmes, kas uztetovēts, galvenais, lai ir skaisti :blush:

1 Like

Oh yeah, homeless Yato the God, with the smallest temple. Good choice to be your favorite anime😃

2 Likes

Bija tādas aizdomas :sweat_smile:

1 Like

Kur?

Es ar to jautājumu biju domājis - kā tā, ka tu nezini, kas tas ir? :smiley:
Vai māsa nepateica, kas tas ir?

1 Like

Laipni aicināta tagad arī publiski mūsu pieticīgajā interneta nostūrī! Te kur gīki gīko. :D

Ja tu varētu iesākt jebko ar savu profesionālo dzīvi un es domāju jebko, ko tu vēlētos pamēģināt darīt?

Kazuālas pastaigas vai arī tu mums esi pārgājienu cienītāja? :D

2 Likes

Hey, Līva!
Mani sauc Zane - man ir 24 gadi. Lai gan esmu ekstraverts, man ir maz draugu, kam ir līdzīgas intereses ^^

Arī man patīk valodas, īpaši japāņu, anime, manga un es dievinu tetovējumus. Pašai ir gandrīz 20 :D
I loooove meeting new people un ja kādreiz esi Rīgā un you ever want to meet up for a coffee or bubble tea - let me know ^^

5 Likes

8 posts were merged into an existing topic: Tattoo ideas/fandom

Es varētu teikt ka vislabākais veids vispārēji attīstīt sociālās prasmes ir vienkārši ejot uz pasākumiem un sevi izaicinot, bet es sākumā vienkārši gāju 2 stundu pastaigās un sevi nogurdināju emocionāli tādā veidā, jo es pavadīju tās 2 stundas vienkārši ejot ārā starp cilvēkiem nevis iekšā mājās.
:sweat_smile:

2 Likes

Nez kāpēc :thinking:

1 Like

Šeit:

Tur var izvēlēties angļu vai ķīniešu valodu.

1 Like

I’m just dumb :sweat_smile:

Māsīca, bet nē, nepateica. Es neprasīju.
Bet tagad skatos, ka tas noteikti ir zars ar lapām.

1 Like

Paldies!

Es vēlētos darīt to, ko jau esmu pamēģinājusi.

Man šausmīgi patīk medicīna, bet es jau 2 (trīs?) reizes mēģināju - mācījos par vetārsta asistentu un ārsta palīgu. Pat gadu strādāju par farmaceita palīgu (ne farmaceita asistentu). Bet man galīgi neiet mācībās, bija daudz par grūtu un es nespēju pabeigt mācības (vispār pēc profesijas esmu fotogrāfs, bet pat fotografēt nemāku, skolā neko neiemācījos) :pensive: . Farmaceita palīga darbu pakāsu depresijas dēļ :smiling_face_with_tear:.

Gribētu būt ķirurgs, vai reālistiskāk - operāciju māsa, bet eh…

Tagad, vēl domāju, ka varbūt gribētu būt kanisterapijas speciālists, bet nav naudas kursiem un kanisterapijas suņiem (manējie galīgi neder terapijai). Turklāt tur principā vajagot vēl arī citas profesijas apakšā, kā, piemēram, pedagogs, bet vispār vislabāk ir, ja ir kāda profesija medicīnā.

Labprāt dotos pārgājienos, ļoti gribētos kādreiz iet 200-500km garā pārgājienā, bet pagaidām tikai casual walks. Vienkārši man ļoti patīk pastaigāties (ar suņiem)!

5 Likes

Please, adopt me :face_holding_back_tears: (jk)

Woow, superīgi!

Sarunāts! :blush:

2 Likes