Droši vien, ka tas ir labākais veids
Thank you!
Vienīgais ir sajūta ka no visa tā priekšlaicīgi jau in late 20’s mati sirmo no tā
Kā pieredzējis introverts ar sociālo trauksmi, neiesaku. :D Mājās ir foršāk.
Kad jau būsi tuvāk 30, vēlajiem 20, tad būs labāk. Es ar bij domājis (un sanāk pa retam) būt arī klusākam un pašam īsti nerunāt. Bet nu, ja reiz sanāca būt kāzu vedējam un vadītājam, tad ir ok Darbā mani tagad ielika stāstīt 300 jaunajiem studentiem pusstundu par universitātes dzīvi nākamnedēļ - būs fun!
Tādēļ svarīgi redzēt to pozitīvo - un izaicināt sevi ir jo īpaši svarīgi. Jo lielākā daļa jau saprot, ka ne visiem tas iet kā pa sviestu.
I would die inside. ;;
Oo, tici man - arī es esmu uztraucies joprojām pirms šādām padarīšanām Vajag pārvelt pirmo teikumu pāri mutei un aidā. Tālāk nedomāju kas un kā - bet regulēju jokus kādus speru ārā.
tik intesnīvos gājienos ļaudis dodas individuāli, nesen organizējām tūristiska stila gājienus (Weebs touching grass) kas parasti pavilkās garāki uz entuziasma rēķina, bet tā pat daudz vairāk par 20km neesam gājuši.
Notiekti priecāšos dzirdēt plānošanu un pieredzi, jo arī tiecos īstenot līdzīgus plānus.
Nu ja, ka mājās ir foršāk. Es jau nespēju sevi izaicināt
Zinu, zinu.
Forši! Neesmu gājusi tādos pasākumos, tikai viena pati…
Vairs neesmu formā, bet agrāk 20km varēju noiet bez problēmām.
Man nav pieredze, tikai sapnis
Vairāk bija domāts skatoties nākotnē, pats arī sāku ar mazākiem gājieniem, pa 40km, 60km, 130km. Tagad kādu laiku neemsu bijis ierobežotā laika dēļ, bet ideja vēl turās.
Plus, daloties ar idejām var rast neizpētītas nianses un metodes ar citu cilvēku atpakaļsaiti.
Nu pieredzes man nav, no praktiskā tikai zinu, ka noteikti ir vajadzīgi labi speciālie apavi un to, ka vajag sākt pamazām, ar nelielām distancēm.
Idejiski - gribēju sākt ar zaļo dzelzceļu, sākumā Limbaži-Aloja, tad Limbaži-Igaunija un pēc tam, gribētu doties kādā pārgājienā Norvēģijā, piemēram, Finnskogleden trail.
Lielais un jaukais sveiciens!
Prieks, ka nolēmi tā braši sākt piedalīties diskusijās. Dažādās un krāsainās, neparastās un jokainās.
Kas tas par briesmoni? Ko viņš ēd?
Kanisterapijas speciālists strādā ar apmācītu kanisterapijas suni un klientiem. Piemēram, braukā uz slimnīcām, skolām un pansionātiem.
Tas ir terapijas veids, ko var izmantot ne vien fiziskā rehabilitācijā, bet arī citos virzienos – pedagoģiskā un psiholoģiskā.
Es varbūt gribētu strādāt ar bērniem, kuriem ir autisms…
Es ieliku savus tetovējumus Tattoo ideas/fandom topikā, vari apskatīt
Ir dzirdēta tāda lieta, bet nosaukums ne reizi nav sastapts. Latvijā saprotu plaši izmanto?
Tev ir vairāki suņi?
Kas tev no vēstures interesē?
Nezinu, vai ar šo jautāji tikai par nosaukumu, vai arī par pašu profesiju , bet mana atbilde:
Kanisterapijas speciālists? Latvijā nav vēl oficiāli tādas profesijas, bet var izmācīties kursos. Kanisterapeits (vismaz) Latvijā ir suns, ne cilvēks Cilvēks ir kanisterapijas speciālists…
Nezinu, cik tieši plaši izmanto kanisterapiju, bet tā kļūst aizvien populārāka. Latvijā ar to sāka nodarboties pirms 13 gadiem, tikai kā ar hobiju (brīvprātīgi), bet tagad jau var nodarboties profesionāli (tas var būt pamatdarbs).
Jā, divi (ja varētu atļauties, gribētu no 3-6).
Nezinu, kāpēc to pieminēju
Vēsture un angļu valoda bija mani mīļākie priekšmeti pamatskolā un vidusskolā, ļoti patika lasīt par vēsturi Īpaši par seno Grieķiju un seno Ēģipti (aizrāvos ar mitoloģiju, tāpēc interesēja arī vēsture), Pirmo un Otro pasaules karu, utt.
Šis tā pārsteidz, nav profesijas, bet ir kursi. Bet bilde mazliet skaidrāka kļuvusi.
Bet viņi dzīvoklī vai mājā, vnk ja lielie suņi, ar tiem jau dzīvokļos sarežģīti. Man māja un viens suns jau atspiedis vienu izstabu no kaķiem, kuri pirms tam atpsieda XD
Skolas laikā, tie bija interesantākie posmi par kuriem kaut ko mācīties varēja.
Latvijā, ārzemēs tā ir profesija. Tas pats ar kinologu (speciālists, kas apmāca suņus) - Latvijā var iziet tikai kursus, kuri esot ļoti grūti (augstskolas līmenī).
Bet tā, Latvijā katrs var sevi uzdot par kanisterapijas speciālistu vai kinologu
Mājā, ar maniem dzīvoklī nevar - viņi nav pārāk lieli, bet ir ļoti skaļi. Vienam no suņiem ir ļoti vokāla šķirne (rejoša), otram ļoti whining šķirne.
Nu jā, bet es vēl papildus lasīju daudz grāmatas par tiem posmiem.
Ehhhh, a es gribēju nokačāt torrentos, man besī strīmot.
Bet nu ok, neko padarīt, thanks!
O, starp citu, tā izklausās pēc labas idejas!