Sveiki! Prieks iepazīties! ^_^

Lūdzu!

Tā arī ir laba ideja :blush: Sieviete, kura vada kanisterapijas kursus, stāstīja par savu personīgo pieredzi - par gadījumu, kad bērns ar autismu, kurš vispār nekomunicēja pirms terapijas, sāka tieši vispirms komunicēt ar suni un pēc tam, arī ar cilvēkiem.

Es varbūt labāk strādātu ar bērniem, nekā ar pieaugušajiem. :thinking: Minēju tieši autismu, jo tas pašai vairāk interesē.

2 Likes

Ja tas ir legit tas ko gribi tad visu cieņu

Man mazajam brālim ir smagais neverbālās variants… Nav viegli

3 Likes

Ok, es ne tieši par suņiem, bet vispār.
Man personīgi liekas, ka ar autistiskiem cilvēkiem man būtu vieglāk saprasties, un mācīt man it kā padodas, to man vairāki cilvēki ir teikuši, tā kā…

1 Like

Tas ir tas, ko es varētu gribēt. Bet tā ir tikai tāda fantazēšana…

Noteikti nav viegli.

Man vienai no māsasmeitām ir rets sindroms, viņai ir 2 gadi, pagaidām, vienīgais vārds (skaņa?), ko viņa saka ir mamm, bet viņa to nelieto kā vajag, bet gan kā tādu lamuvārdu, kad ir dusmīga.

Par autismu - man psihologs teica, ka varbūt man ir autiskā spektra traucējumi, bet diez vai…

1 Like

Ā, skaidrs.

Tā kā vērts padomāt par profesijas maiņu? :thinking:

1 Like

Man šķiet bērni ir kā sponge, uzsūc visu, arā dabūt grūti. Same goes for autism but 2x. Sanāk kad visi point salikti uzsūkšanai, atdevei ļoti maz. Tapēc vieglāk macīt, jo atdeve maz svarīga tanī mirklī vismaz. Kas komunikacijā ir kā one sided.
Vislielakā problēma musdienās ir informācijas apjoms. Kas berniem dod iespēju filtrēt ko grib uzņemt un ko nē.

2 Likes

Prieks ka izdomāji mazliet atvērties un sasveicināties ar šo interesanto komūnu :saluting_face:
Ceru ka vieta tev iepatiksies : )
If something… blame @Menestrels :'D

4 Likes

Perfect moment in the anime to send ya, a flower to celebrate !

2 Likes

Apsvēris esmu, bet lielākā problēma ir tajā, ka man ir maz pacietības.

To gan man pēdējā laikā ir nācies piespiedu kārtā uztrenēt, tā kā hz kā nākotnē būs.

1 Like

Honestly, šis laikam ir visgarākais iepazīšanās topiks jebkad, vai vismaz no pēdējo gadu topikiem, tā kā starts ļoti izdevies.

3 Likes

Well… grupa paliek lielāka, so… more people responding ?

1 Like

Nu, nosacīti. Kopā kādi 4 jauniņie, no kuriem pāris iekomentēja tikai 1-2 komentārus (neskaitot izgriezto tetovējumu topiku).

Really ? Man liekas 70% no cilvēkiem šeit ir citi :'D Bet labi, es neesmu bijis aktīvs pāris gadus.

2 Likes

Tik liels % pavisam noteikti nav.
Topika pirmajā postā var uzklikšķināt uz pogas, kas parāda visus, kas postojuši topikā:

No tiem jauniņie:

Pie jauniņajiem es šeit pieskaitu tos, kuri “aktivizējušies” tikai nesen; ir pāris, kuriem ir vecāki konti - tu un Markuss -, ja jūs neskaita, tad sanāk 4 jauniņie, tā kā es uzminēju precīzi.
4/22 = 18%

2 Likes

Nu… tajā Kino Saietā, tik 4 atpazinu :'D Out of 20? skatījos no tā skatapunkta, but ya are right.

Hot take - viens vai daži cilvēki ir pat baisāki nekā 300. :D Pie tik liela bara, tu atnāc, norunā, varbūt atbildi uz kādu jautājumu un laid prom. No tava skata leņķa nav lielas atšķirības starp 50 vai 300 cilvēkiem.

1 Like

Nu pag, saiets tak nav šis topiks. Es domāju, ka ar “70% no cilvēkiem šeit” tu domā šo topiku, obviously.

Apkopoju no saieta un ko esmu rezējis pagaidām no topikiem šeit(ne specifiski šajā topikā).
A blunder on my part. Sorry about that.

1 Like

hello :slightly_smiling_face:

1 Like

Nē, rekords ir 466 atbildes, ir kur aug :smiley:

2 Likes