Sveiki! Prieks iepazīties! ^_^

Nu jopcik, 2016. gads…
Bet tur gan jau drūmais offtopic aizgāja, tas jau vairs nav iepazīšanās, bet gan “tell me your life story” topiks :smiley:

1 Like

Nu tas ir sen jā. Es forumā esmu kopš 2018 gada vasaras

Vienkārši jāsaka ka pareizais cilvēks ar foršām interesēm kas ar citiem rezonē. Baigi par cipariem nav ko domāt.

5 Likes

DUB FTW :sunglasses: es arī skatos dub, kapēc gan ne. Ir labi.

Čau! :D Es esmu violets, eem Mārtiņš.
Es ar baigi daudz te nerakstu. Biku lurkoju kaut ko. Esmu uz kādiem varbūt diviem saietiem aizgājis. Ir norm :D cilvēki draudzīgi.

Es arī agrāk drausmīgi baidījos no cilvēkiem. Tad es sāku staigāk uz galda spēļu vakariem, kas tiek diez gan bieži organizēti Ezītī miglā. Pieradu, nav tik traki vairs.

3 Likes

Hmm, this could be the case for people with autism, at least for some of them :thinking:

Man tā noteikti ir liela problēma :grimacing:

Paldies! Man arī prieks :blush:

Noted :joy:

Par garu?:sweat_smile:

Čau!

Jā, nav ne vainas. Ir pāris eng va, kuru balsis man ļoti patīk :blush:

Prieks dzirdēt, ka cilvēki šajā komūnā ir draudzīgi (tāds priekšstats man jau ir radies)!

No, I did not say that.

1 Like

Vēl ir veselas 10 dienas to pārsist. :D

4 Likes

Okey :blush:

Kura ir tava pirmā Anime ko noskatījies?

2 Likes

1 Like

Kad biju maza, skatījos Pokemon un Yu-Gi-Oh!, bet tas tehniski neskaitās, jo tā arī, visas sērijas neesmu noskatījusies :sweat_smile:

Pirmā anime, ko tiešām noskatījos, varētu būt One Stormy Night (tad nezināju, ka tā ir anime). Īsti gan neatceros, ko vēl es no anime varētu būt redzējusi bērnībā :thinking:

Bet pirmā sēriju anime, kuru noskatījos, bija Black Butler pirmā sezona (man bija kādi 11-14 gadi un es skatoties zināju, ka tā ir anime, bet kā es to zināju, nav ne jausmas).

1 Like

Nevarēšu :joy:

Es drusku palūrēju, tur bija 4 h jau 270 ziņas :smiley:

2 Likes

Esi sveicinaata! Neatceros pēdējo reizi kad tik daudz diskusija būtu uz jebkādas tēmas, prieks redzēt kā vietējais komuuns vēl tīri ņiprs :D

2 Likes

Es teiktu genšinam tiešām ir ļoti liels potenciāls, Fontaine stāsts ir viens no aizraujošākajiem ko esmu izbaudījis un Furinas tēls arī ir brīnišķīgs, skaidri redzams ka ļoti daudz darbs un dvēsele tika ielikta gan dizainā gan quest line. Bet tad kad mhy uztaisa kārtējo muļķību, kārtējo reizi iedod traveler šausmīgas powers, vai vienkārši, kā latviski teiktu, nolaiž loderi, ir grūti pamatot kāpēc lai turpinātu spēlēt. Man joprojām patīk šī pasaule un tēli, Furina ir vienīgais tēls ko esmu apsvēris mākslas commission pasūtīt, lai gan neesmu spēlējis gandrīz gadu.

2 Likes

Fontaine stāstu esmu tikai iesākusi (pabeidzu act 2), bet jau sākums ļoti patīk. Par Sumeru stāstu vispār biju sajūsmā.

Žēl, ka tā.

Man gan, kā latviski teiktu, laikam ir rozā brilles. Principā viss patīk. Nav spēlē bijis nekas tāds, kas man baigi nepatiktu. Nothing that would bother me.

Piemēram, traveler šausmīgais gameplay mani neuztrauc, jo es viņu tāpat neizmantoju un nav tā, ka ļoti gribētu izmantot. Bet saprotu, ka, piemēram, citiem spēlētājiem, tas var nosist visu vēlmi spēlēt… Tas ir kā piemērs. Esmu lasījusi par daudzām lietām, kas citiem spēlētājiem nepatīk un saprotu, kāpēc viņiem tas nepatīk, bet mani personīgi nav vēl nekas skāris. Nav vēl bijis iemesls pašai būt neapmierinātai par kaut ko…

2 Likes

Sumeru arī bija ļoti labs stāsts, un nahida kā archon man arī ļoti patika. Mana galvenā sūdzība par traveler ir tas ka viņa nekad neko interesantu neizdara, jo vienmēr prioritāte ir uz jauno 5 zvaigžņu ko var no gachas dabūt, saprotu kāpēc viņi tā dara, bet diezgan bēdīgi no stāsta puses.
Bet galvenais ka tev patīk spēlēt, tas ir svarīgākais, jo ja spēle sāk likties pēc chore tad vairs nav jēgas spēlēt.
Daudzi piemin ka mhy ļoti uz fomo spiež, bet es īsti nepiekrītu tam, tu neko daudz nezaudē ja tu mazu pauzi paņem no spēlēšanas.

2 Likes

Vēl ir 9 dienas, var vēl uzraut :sugoi:

2 Likes