Sveiki! Prieks iepazīties! ^_^

Hi! Mani sauc Līva un man ir 25 gadi. Esmu šeit reģistrējusies gandrīz 3 gadus, bet patiesībā jau daudz senāk, šad tad apmeklēju forumu, palasu sarunas, bet neko pati nerakstu, tomēr šodien nolēmu, ka ir pienācis laiks sasveicināties un varbūt pat sākt rakstīt komentārus forumā, jo man nav draugi, bet gribētos tādus atrast (vai vismaz kādu ar ko pačatot), un es nezinu, kur citur lai tādus meklē…

Esmu kautrīga, really bad at social interactions (social anxiety). And NEET.

Ļoti, ļoti mīlu dzīvniekus. Esmu vegāne (kind of).

Manas intereses - anime, galvenokārt webtoon (bet arī manga un manhua), kdrama, spēles (gan videospēles, gan galda spēles), mūzikas klausīšanās.

Agrāk ļoti daudz lasīju grāmatas, skatījos filmas un seriālus, bet pēdējos 6 gadus, to tik pat kā nedaru (es runāju par parastiem, mostly, amerikāņu seriāliem un filmām, un par grāmatām bez bildītēm). Tā kā esmu kļuvusi par īstu weeb :sweat_smile:

• vēl interesē tetovējumi, pastaigas, vēsture, valodas (īpaši japāņu, korejiešu, ķīniešu) utt.
17 Likes

Hewwo :hugs:

1 Like

Sveika, sveika :)

1 Like

Heyo!

Pašai ar ir tetovējumi, vai vairāk tā lieta interesē teorijā?

Ko labu pašlaik lasi?

1 Like

Čau! :) Kāda mūzika tuvāka sirdij?

1 Like

čavas!
izskatās ka esi atradusi vienu no foršākajām vietām kur līmeņot sociālo bateriju: šeit netrūkst introvertu kas var dalīties pieredzē, kā arī ir gana neuzbāzīgu ekstrovertu kuri rosina pasākumus un socializēšanos.

Redzu, ka jau sper pirmo soli ar sasveicināšanos un par to liels prieks.

Ar laiku pat varēsim cerēt tevi redzēt tiešsaistes saspēlēs. :vienradzis:

6 Likes

Konnichiwa!

1 Like

Sveicināta!

Vai tev jau kāds ir? Pašam doma aizdoties sleeve uztaisīt.

1 Like

J/k, you can post (almost) whatever whenever. Or don’t.

2 Likes

Sveika, sveika mūsu mazajā bet draudzīgajā komūnā! :wave:

Mums te noteikti ir dažāda kalibra personības - un tēmas pie kurām vari pievienoties, ir neizsmeļami (more or less) daudz :smile: Ja ir nepieciešama palīdzība vai ieteikumi, mēs noteikti padalīsimies ar to, ko zinām (receptēm, pasākumiem, kā salabot 3D printeri, ko darīt ja uzkāp telefonam virsū, kur meklēt labāko tēju utt). Kā pārējie biedri min, tad noteikti vari mums pievienoties uz spēļu saspēli - Tev noteikti nav obligāti jārunā un vari palēnām iepazīt citu “shenanigans”.

Tu minēji, ka pie reizes atnāci, lai palasītu kādas tēmas - vai bija kādas konkrētas, kas iekrita acīs?

3 Likes

Man vizuāli ļoti patīk, kā tetovējumi izskatās. Pašai, pagaidām, ir tikai 6, jo šobrīd nav naudas, lai tetovētos :sweat_smile:

Lasu gandrīz tikai romance, ir iesākti kādi pāris simti webtoons (lielākā daļa ir ongoing), piemēram, Roxana, The Perks of Being a Villainess un Like Wind on a Dry Branch. Man vispār visvairāk patīk tieši isekai villainess sub-genre.

2 Likes

Visa veida, klausos gan klasisko mūziku, gan roku, gan nightcore. Šobrīd lielākoties gan klausos popmūziku (gan amerikāņu?, gan anime op/ed dziesmas).

2 Likes

Čau, tāds iespaids ir radies, lasot forumu.

Paldies, bet bija vajadzīgi vairāki gadi, lai beidzot sasveicinātos :joy:

3 Likes

Es labprāt aizbrauktu uz saspēļu vakaru (ja pārvarētu bailes), bet man tad vispirms jādabū darbs, jo šobrīd nav naudas tam…

Droši vien, runāji par online/steam saspēlēm. Tām varētu kādreiz pievienoties, bet īsti nezinu kā tas notiek un man ir slikts internets. :pensive:

1 Like

Pagaidām ir tikai 6.

Paldies!

Tēmas - par anime, genshin un tamlīdzīgi. Arī nodarbojos ar jūsu stalking, just kidding, bet reizēm tiešām palasu, ko šodien darījāt. Vēl arī skatījos tēmas par saspēlēm, tikšanos unicon un citur, bet tā arī nekad nesaņemos pievienoties un šobrīd nav naudas, lai pievienotos.

1 Like

es lēnām vēl lāpu mazo compilation no pēdējā saspēļu pasākuma. Par organizāciju vari palūkot vecākos saspēļu topikos vai mūsu serverī ko daudz maz arī tikai tam izmantojam.

neviens nekur neskrien un nežēlojam laiku lai dabūtu visus iekš spēles kā pienākas.

3 Likes

Darbu dabūt viennozīmīgi ir laba doma. Ja riebjas cilvēki, netrūkst arī iespēju attālināti stradāt

Tikai…
Dažiem ir apaļa nulle XD. Man, kā ciklvēkam kuram tuvākā saskarme ar tetovējumu bija reize kad klasesbiedrs iedūra ar piltsplavu kājā, seši tevovējumi ir jau ievērojams skaitlis

4 Likes

Jā, dabūt darbu noteikti ir laba doma :joy:
Tikai man nesanāk…

Man 6 tetovējumi ir daudz par maz :blush:

1 Like

Tikko pievienojos discord! Paldies par ielūgumu!