Hey hēy people!

Sveiki sveiki! Nejauši ievēlos šajā interneta nostūrī, varbūt kaut kas arī reizi pa reizei jāieposto.
Esmu tāda nedaudz iesūnojusi ragana no mega čuhņas, vadu savas dienas audzējot dažāda kalibra govis :slightly_smiling_face:
Pirmās animes ko redzēju (ja neskaita universālos Pokemonus) bija Looking for Shinzo un Digimon Tamers. Thank you Urobuchi for completely crushing my soul at the tender age of 11.
Tā apzināti sāku meklēt un skatīties gan tikai ap ~2013 gadu, redzēts daudz bet nav redzēts vēl vairāk. Miļākā anime man laikam ir un paliek Steins;Gate, kaut gan oriģinālā VN bija vēl labāka, and we do not talk about Zero.
Pašlaik skatos Apothecary Diaries un lēnām sāku iet cauri bērnības fever dream Cat’s Eye, kuras openings man periodiski ieskanas galvā jau gadiem ilgi.
Spēlēju arī spēles, kaut gan vairs ne tik daudz kā kādreiz, pašlaik pa reizei uzspēlēju Marvel Rivals, Risk of Rain 2 un esmu iestrēgusi tādā mūžīgā love/hate relationship ar Genshin Impact.
Ceru piespiesties pēc vairāk kā gada pauzes atsākt savus mēģinājumus zīmēt, tāpēc sēņu februāra izaicinājums mani piespieda beidzot uzrakstīt iepazīšanās postu :sweat_smile:

13 Likes

Heyo!

Un kā?
Jeff’s a bit annoying isn’t he XD

1 Like

Hi! :blush:

1 Like

Konnichiwa!

1 Like

Pagaidām diezgan patīkama spēle, ar nosacījumu ka nav solo queue :joy: tāds early Overwatch feels, kaut gan es neesmu kādu brīdi bijusi kopš Mr Fantastic iznāca. I can reasonably escape the Jeff, it’s somehow always a random Hela for me

1 Like

Arī spēlē Genshinu? :D

1 Like

cik atceros tas atkarībā no aprīkojuma ir visai laiku ēdošs pasākums, cik labi izdodas sabalansēt ar otaku diētu?

ar kalibriem domātas dažādas šķirnes vai arī vienkāršākā skatā: piena un gaļas?

Yep, dažreiz ar lielām pauzēm, bet ik pa laikam atgriežos, kamēr izbesī leveling mechanics un tad atkal pazūdu līdz kaut kas ievelk atpakaļ. Tagad ilgi būs jāspēlē jo uzdūros uz chronicled wish un beidzot noķēru Childe, tāpēc man tagad jāsalasa 6000000 gliemežvāki

1 Like

Nesapratu?

Piena un gaļas, bet gaļas ir dažādu šķirņu, vienīgais kā man trūkst ir anguss.
Worku raifu baransu ir diezgan normāli, man slaucamo nav daudz tāpēc īpaši ziemā kad daudzas neslaucās vispār nav ko darīt, vasarā gan dažreiz nav spēka pat kaut ko skatīties.

4 Likes

pie reizes ir arī jāuzjautā nikneima izcelsme: kā tas radās?

2 Likes

Nu tas ka tu ar mokām dabū to tēlu kuru gribi un pēc tam tev lai viņu vispār lietotu jāsalasa miljons puķīšu, jānosit miljons sēņu, kuras nenomet to ko vajag, ja nesit pareizi, un tad simts reizes jādauza boss. Nav tik daudz pacietības
Karoč es ar gacha pēc principa nedraudzējos, bet sižets interesants un tēli baigi patīk, hence why love/hate relationship :joy:

2 Likes

:thinking:
Es kā dabūju jaunu character, nedēļa nepaiet, kā uzkačāju līdz level 90. Nekādu, problēmu.

3 Likes

henlo fellow hooman!

parādi savas gotiņas pls :face_holding_back_tears:

4 Likes

Precīzi neatcros kur interneta dzīlēs, man liekas skatoties kaut ko cytube, uzdūros vienam čuvakam kurš kad sadusmojās visus pēc kārtas tā saukāja, un kaut kā tas vārds tā arī palika prātā

2 Likes

Vismaz daļa no viņām. Sapratu ka man ar kaķiem bilžu vairāk nekā govīm :sweat_smile:

13 Likes

they don’t look very amoosed with unsolisicted photo session.

Tā taču nav kurzemju zilā govs?

1 Like

Cik tas ganāmpulks liels? Nav bijusi ideja pa taisīt sadarbību ar kādu pašvaldību noganīt pa vasaru bioloģiski vērtīgos zālājus or something like that? Vai pa taisno ar ldf viņiem tur vairāki saimnieki ar saviem ganāmpulki emi bija ja nemaldos

2 Likes

Hercogam ieslēdzās darba režīms :smiley:

5 Likes

Bet sveicināts sveicināts mūsu mazajā nostūrītī! Atradīsi šeit visus tematus, ko sirds vien kāro!

1 Like