Tas vēl glauni, es esmu pieradis vingrot ar riepām .
Laba ideja vsp XD
nezinu, vai tas ir svarīgi, bet rītdien man nesanāks pievienoties vingrot
Well…another time
Kā es iedomājos rītdienu: Mēs kopā esam 5 cilvēki, so varētu šādu konceptu:
Iesildīšanās - katrs sagatavo 5 minūšu setu ar kādām iesildīšanas kustībām un aplītī kopā izpildam kustības
Trenniņš - katrs sagatavojam 10 minūšu setu ar kustībām, kuras izpildīt ar hantelēm. Domāju, ka varētu iet uz hanteļu stūrīti un pastrādāt ar to.
Individuālais - katrs iet darīt savas ģēlas kādas 15 min
Skriešana - paskrienam 15 min
Stiepšanās - beidzam ar stiepšanos. Katrs sagatavo 1 stiepšanās kustību
Ja kāds no setiem atkārtosies, tad sagatavojam jau kādus rezervei, lai varam visu izstaipīt un iesildīt
Kā jūs domājat?
Nu neez…
Man patīk savā ritmā lietas darīt. Visticamākais tāpat būšu ar austiņām
Un man tāpat tas parasti ievelkas pusotru stundu bez nekādiem trenažieriem. Te vsp 3h iesprūdīšu XD
Pag tad jūs 14. Ejat nevis 13.
Im confused a bit jo pecak jau runājām par 13
Vnk bij nobalsojuši pa abiem vienādi, un cik sapratusi no tautas ka 14 tomēr ir uz jautājuma zīmes
Man kalendārā ir ierakstīts 14.
Šodien nevarēšu
Es sapratu, ka šodien notiek tā iešana. Es netieku. Kā arī 10 EUR par apmeklējumu ir laupīšana.
Nu gan… XD
Tātad…ejam šodien vai rīt? Es saprotu ka daļa tiek tik šodien, daļa tikai rīt. Man citu plānu nav man vienalga
@akitsu @xHorrorGirlx @Rashomeow kā jums ar tikšanu?
Ja gribi forumiešu gym apmeklējumu, kas neizmaksā tik daudz, varam abi aizvilkties un myfitness šonedēļ xD
Man labāk derētu rītdiena
Es laikam vispār nebūšu…nav bijis laika īsti atrast sporta tērpu un darbā jāgatavojas izpārdošanas periodam…darbu tik daudz ka es vnk esmu mentally exhausted plus vēl tas kalendāru darbs jāpabeidz un secret santa dāvanu jāatrod,tā kā es šoreiz pass…sorry
izturību
Paldies
Šodien nebūšu. Man daudz darbi darbā.
Es jau sapratu ka rītdiena tev der labāk