Sveicināti,forumieši!
Tā nu mēs vakar ezītī sēžot ar @H_Hercogs un @salkineksa secinājām,ka 18.maijs ir ļoti interesants datums jo tajā sakrīt veseli trīs pasākumi.
Sākuma ideja bija par to,ka varētu savākties kopā un izstaigāt visus šos trīs pasākumus pēc kārtas,bet papētot programmas sapratu,ka tas nebūs tik viegli ja vien neesam gatavi braukāt turp un atpakaļ:D
Jautāsiet,kas tie par pasākumiem?
Tātad pirmāks izrādās tuvumā ir mazais kons kurā jau ir iepriekš pabūts-
OTAKU FEST
Sīkāks info
Nākamais varētu būt,ka ne visi par to dzirdējuši.Nesekotu es vietējiem kosplejeriem Instagramā, droši vien ar par to nezinātu.Bet…
MAIJA GRĀFA SVĒTKI
Diemžēl šim vēl smalkāka info par to kur un kas varētu būt nav ielikts.Bet līdz ko kaut kas parādīsies,iemetīšu info.
Tagad jautājums sekojošs,kurš būtu gatavs uz visiem trim un braukāt turpu šurpu atpakaļ,a kurš uz tikai attiecīgo pasākumu.
OTAKU FEST
MAIJA GRĀFA SVĒTKI
MUZEJU NAKTS
Uz visiem trim
0voters
Balsošana būs atvērta līdz 10.maijam.Pēc tam došu smalkāku info kur tiekamies un kāds būs tas mūsu dienas plāns.
Varat droši mest arī savus ieteikumus un jautājumus šeit.
Par muzeju nakti jāskatās kas būs piedāvājumā. Man vislabāk šajos pasākumos patīk atrast kaut ko nomaļāku un mazāk pazīstamu. Centrālās vietas un bari nav tas.
plāns jau nebija skriet starp otaku fest un ziedoņdārzu. plāns bija izlaist otaku fest pilnībā. Ar horror jau par šo runājām , viņi vispār paši sev iešāva kājā, jo daudzi kosplejeri būs tieši maija svētkos nevis tajā mini konā
Oriģinālais plāns ir tieši reizē. Koni parasti startē kādos 11:00 vai 12:00 un galvenā daļa ir pa dienas vidu. Diena konā, primā vakara puse Maija grāfa svētkos, otrā Muzeju naktī. Es tā pat neliktu lielu cerību, ka Grāfa svētkos būs visu dienu ko darīt, ja tu vienīgi neesi uz turieni atvedi savu sīci. :D
Kino muzejā reiz biju. Nu tā, maziņas telpas. Vairāk pat Lv kino, nekā slikta. Tai pat laikā nu vairāk plakāti bija, drīzāk tāda krātuve ar nejaušām lietām. Nekā slikta, bet neobligāts. Varbūt pamainījies ir…