No rīta līdz vakaram ar Animeforumu ‼️

Izlaid biržu, aiziesi citreiz, piemēram, 31. maijā. Tur ir daudz, ko redzēt, ja normāli iedziļinās detaļās, tad stabili 1.5h.

Uz Jūgendstila centru esmu bijis, tas ir tiešām feins, bet telpas varētu būt par šauru, jo būs baigie bari.
Ķīniešu dārgumu muzejs izklausās kolosāli, tas ir noteikti top muzejs sarakstā.
Anatomijas muzejā ir būts, lai gan pasen, Rīgas biržā ir būts vairākkārt, farmācijas muzejā, man liekas, arī ir būts, kino muzejā biju pēdējoreiz muzeju naktī, šams ir tieši blakus sporta muzejam, kurš arī ir diezgan feins; meteorītu muzejs gan izklausās ļoti interesanti.
Pārsteigums, ka porcelāna muzejs šoreiz būs, pagājušogad bija ciet, kad apkārt visi muzeji bija vaļā.
Dekoratīvās mākslas muzejs ir feins, samērā mazs, kas šajā gadījumā nav slikti, bet uz to arī var aiziet mēneša pēdējā svētdienā, tāpat, kā uz biržu.
Geto muzejs imo pārāk drūmi priekš šāda pasākuma.
Dabas muzejā, man liekas, visi ir bijuši vairākkārt, tur tā izstāde jau diži nemainās.
Alus muzejs diezgan tālu, sabiedriskajā būs sardīnes. Ar skūteriem arī varētu būt sālīti, ja tie vispār būs pieejami; tas pats ar takšiem.

TL;DR - es balsoju par ķīniešu dārgumu muzeju, meteorītu muzeju, porcelāna muzeju, RTU Futurimo, un varētu vēl piemest farmācijas muzeju un dekoratīvās mākslas muzeju.

Uz otakufest neiešu, IMO nav priekš manis, uz maija grāfa svētkiem varētu kkad pa dienu, bet es kopā ar muteri aiziešu uz MET Opera: Madame Butterfly @ Forum Cinemas, kurš arī ir tajā pašā dienā plkst. 17:30.

Šiem baigā rekonstrukcija bija pirms kāda laika

Nu ok, tad to var piemest, bet man liekas, ka tur paļubomu būs varza, jo tas tomēr ir viens no lielākajiem muzejiem.

Gadījumā nejau ar medicīnas muzeju? Tas pretī krievijas vēstniecībai ir medicīnas, anatomijas ir bik citur un ir visai mazs bet ar ļoti daudz eksponātiem

Ok, tad laikam jaucu. Bet varza būs paļobomu abos :smiley: Jo mazāks muzejs, jo ciešākas sardīnes.

Man tomēr šis pasākums būs jāizlaiž. Tūlīt sākšu biznesu, tāpēc viss atlikušais Maijs jāvelta tam.

Izpriecājaties! :)

Portfelis ir? Bez tā biznesu sākt nedrīkst :D

1 Like

skan daudzsološi

Ir mugursoma, kas pilda datorsomas funkcijas. I guess it counts? :D

Nav tas vaibs, biznesmenim vajag vecu brenda ādas portfeli, lai cilvēki uz ielas redz ka svarīgs cilvēks + vēlams visu laiku skatīties rokas pulkstenī laiku, pat ja rokas pulsteņa nav. Telefonā laiku skatās mirstīgie cilvēki

Aā, un no pieredzes saku, kārtīgs biznesmenis nejēdz aizpildīt vienkāršu word pieteikuma anketu XD

1 Like

:bangbang:Tātad tiekamies visi jau rīt,
Otaku festu tad pa lielam izlaižam cik nu katrs individuāli vēlas apmeklēt,tad tie kas vēlas apmeklēt Maija grāfa svētkus laipni gaidīti ap 15:30 pie Ziedoņdārza ieejas.
Vēlak kas vēlas pievienoties uz muzeju nakti,ap 19 arī gaidāmi pie Ziedoņdārza jo tur būs mūsu pirmais pieturas punkts-Alternatīvā reālitāte.

2 Likes

Atklāju ļoti ērtu štelli - Google Maps var saglabāt marķierus atsevišķā sarakstā, kuru pat var nošērot:
https://maps.app.goo.gl/BWAA6tcMCrDjnh758
Saliku tajā sevis izvēlētās vietas, pierakstīju darba laikus, lai var ērti orientēties.

@xHorrorGirlx iesaku to pašu izdarīt arī tev, lai pēc tam nav jāmeklē kartē, kur kas atrodās. Es it kā atbrīvošos ap 19:00, bet visticamāk gribēšu ēst pēc 3.5h operas, tā kā diez vai sanāks ar jums satikties.

2 Likes

Es jau mazliet pasākumā

7 Likes

Būšu uz četriem

1 Like

Esam jau Ziedoņdārza

UPDATE: Alternatīvā realitāte ir vienkārši daļa no maija grāfa svētku darbnīcām līdz ar to mēs kustēsim ap 19 uz nākamo pieturu punktu - Meteorītu muzeju, Purvciemā

1 Like

Rindā uz meteorītu muzeju

2 Likes

Apskatījām meteorītus un aizlaidām līdz dārgumu muzejam un ieraudzījām šādu rindu un sapratām ka nebūs

2 Likes

Virzamies uz anatomijas muzeju