Eh, netikšu ar uz šo. :\ Aviošovs bija smagāks nekā gaidīju, jo šķiet vismaz kāds no mums dehidrējās. xD Tur bija tā, ka viss pasākums ir saulē mazā asfalta placītī 5 stundas.
Bļin, es tikko iznācu no meteorītu muzeja un gribēju pateikt, ka galīgi nav tā vērts… Viens galds ar pārdesmit eksponātiem.
Opera beidzās 20:46, aizgāju līdz Vērmanes LIDO, tur rinda un nebija auksto dzērienu, čāpoju uz tivāko kebabnīcu. Kamēr paēdu,bija ap 21:50, jau vairāki izvēlētie muzeji atkrita, aizbraucu uz šo, domādams, ka būs kruti, bet…
Un taksis atbrauca ne no tās puses, lol!
Brauca pareizi, bet vienā jaukā brīdī izdomāja, ka vajag uz otru ielas pusi. Nu nahuj es to marķieri lieku… GPS arī ieslēgts, bet tas vienmēr tiek ignorēts.
Karoč priekš manis muzeju nakts - epic fail. Varētu mēģināt redeemot ar kkādiem jau redzētiem Vecrīgas muzejiem, bet tas vairs nav tas.
Bija doma šovakar pastaigāt pa muzejiem centrā bet pēc tam, kad atbraucām mājās pēc grāmatnīcas apmeklējuma, nebija vairs īsti spēks un vēlme atkal uz centru vilkties. Plus es sarāvu krampi kājā so vēl visu vakaru staigāt ar sāpošu kāju arī baigi negribējās.
Jūgendstila muzejs bij tik nice
Legit, bija dzīvās ekspozīcijas, itkā tu skatītos interaktīvu filmu pa tā laika dzīvi. Tā rinda bija tā vērta.
Un rekur anatomijas muzeja latviešu galvaskausu kolekcija. Hz varbūt kāda sencis te ar ir
Paldies liels visiem kas šodien atnāca un sastādīja kompāniju,sākot ar @Rashomeow , @salkineksa ar draugu un @H_Hercogs Maija grāfu svētkos līdz @haachikooo ar @akitsu ko satikām nedaudz kara muzejā :D un @Maass ar @Kadiljaks kas sastādīja kompāniju vietējā barčikā :D
Ceru,ka visi pienācīgi izbaudīja šodienu,jo laiciņš bija tiešām brīnišķīgs,lai arī svelme sava bija.
Tad jau līdz nākamajam pasākumam,kas sanāk nākamajā nedēļā, galda spēļu vakaru
P.s. bildes sametīšu rīt
Bija baigi forši. Noteikti uz to jūgendstila muzeju jāaizdodas kādu citu reizi, no tā ko redzējām likās ļoti interesants
Vispār Muzeju Krātuvē vakar nebija ne vainas, nekādu rindu, brīva plūsma. Ekspozīcija nebija liela, bet bija gana interesanta. Toties ātri varēja izstaigāt.
Man diemžēl ir jāstrādā šajā dienā, tāpēc man vien būs jāgaida nākamā mēneša beigas