Forums tiekas trennažieru zālē?

Ojj okay nu tad es ar’ atbirstu, par laimi vēl nepaņēmu abonementu :sweat_smile:

Lai jums rīt jestri vingrojās!

Vismaz šovakar šis ir spēkā

lejupielāde (7)

Es jau no paša sākuma paredzēju, ka tā būs.

Rītdien tomēr arī nebūšu. Man tikko pateica, ka rīt jāiet uz teātri :confounded:.

Nu vot. @H_Hercogs ej viens pats un pasaki laikus, kaut kad maybe kāds piebiedrosies.

Nu vienatnē es tikpat labi bez maksas savā jone gym vingroju

Nu tad pasākums ir izgāzies kā veca sēta.

Uz janvāri vajag, kopā ar visiem pārējiem, kas uz jauno gadu apņēmās vairāk sportot. xD

Bet ja pa nopietno, te ar to plānošanu baigā putra sanāca. Ja es vēl ietu uz Centra zālēm, būtu vienkārši pateicis kad eju un pasaucis līdzi tautu + mēģinājis dabūt bezmaksas apmeklējumus.

2 Likes

Rītdien taču vēl ir daudzi kas gribēja iet, ne?

rītdien Greendwoodā ir improvizācijas teātris btw

Man rīt teātris ir JRT.

Tur improvizē aktieri vai vienkārši cilvēki no malas?

Tā ir ka palaiž mani pie stūres XD.

No pieredzes, šitas ir vnk briesmīgi. Visa zāle pilna un nevar norm tikt uz nevienu trenažieri. Grupu nodarbības vēl ir ok, jo tur var tikai noteikts skaits cilvēku tikt, bet tāpat ir jāpaspēj laicīgi sev norezervēt vietu.

Baigi savādi, ka tieši Jaunajā gadā cilvēki izdomā sportot - tad kad nemaz ārā dabā neko forši nevar darīt un vienīgā vieta ir sporta zāles.

Jaunā Gada apņemšanās ir lieta

Tai nevajadzētu būt. Diemžēl, daudziem tā ir pārvērtusies par tādu iemeslu atlikt lietas. Ja tu rudenī izdomā, ka jadzīvo veselīgāk un jāsporto, tev nevajadzētu atlikt to uz kaut kādu abstraktu datumu, bet sākt to darīt uzreiz.

Tas nav savādi, tā ir vnk stulbo cilvēku padarīšana. Seko trendiem, nedomājot, kāpēc, loģiski, ka ātri vien atbirst nenopietnie.
Do things if/when you need/want to, not when someone else tells you to.

man nav ne jausmas, drošvien aktieri, es neesmu tur bijusi, vnk dzirdēju, ka tur rītdien būs ;D

1 Like

Cikos tur sākās?

tu par trenažierzāli vai par to Greenwood improvizācijas teātri jautā?