vismaz bez rozīnēm ;D
i see, you like to live dangerously
vismaz bez rozīnēm ;D
i see, you like to live dangerously
I guess šeit var iemest stāstu par kolēģi, kas tā darīja. Ledusskapī viņai bija kaut kāds zivs ēdiens. Derīguma termiņš beidzās, bet viņa tā pat turpināja ēst. Pirmā diena pēc termiņa - viss ok, otrā - ok, trešā - vēl ok, ceturtā - zvans 113, braukšana skanošā busiņā, gulēšana jaukā gultiņā kopā ar līdzīgiem cilvēkiem un pēc dažām dienām kad viss ir jau ok - brauciens atpakaļ mājās? Jā, kopā ar jaunu draugu - kovidu.
Tie termiņi tāpat ir tikai informatīvi, “in general”. Praktiski preces stāv reizēm īsāku laiku, reizēm krietni ilgāku (piemēram tas pats krējums vienmēr stāv ilgāk, jo es taču visu laiku ņemu nost no virspuses, bet bojājas tikai virspuse), tur reāli jāatver iepakojums un jāpasmaržo, ja neož nepatīkami, tad ir ok un mierīgi var uzcept. Ja būtu kāda nedēļa jau pagājusi, tad jā, tad nav ko.
Nu vienkārši jābūt uzmanīgam, lai nepatrāpās tāds ēdiens kuram termiņš tiešām ir fiziski pēdējais un arī tāds, kuram pēc izskata vai smaržas nevar pateikt, vai nav jau bīstams ēšanai.
AAAAAAAAAAAA
they actually do look like tiny Santas
Bik pačekoju savus iepriekšējos postus Feisītī, viens no tiem bija šis, kuru šajā forumā arī reiz biju licis, bet šajā tēmā konkrēti iederas:
Hm, īstenībā nebiju līdz šim pievērsis uzmanību šai atšķirībai. Kaut kā man tīri bija iegājies, ka es neriskēju ar piena un gaļas produktiem, taču ar visu pārējo jāstkatās kas notiek paciņā.
Tagad, kad primāri ēdu gaļu, vairs nekas neiet bojā. Nopērku svaigu, apēdu svaigu. Tik pa kādam avokado sapūst, kad RIMI paņem nogatavinātos uz atlaidi - biš loterija uz to vai tiešām gatavs vai jau pārgatavs.
Kāpēc man tas bija jāredz tieši pirms gulēšanas. Tagad rādīsies murgos .
it cute, its fresh, its avocado!
now this one makes me uncomfortable