Tikai kaut kādus piena produktus, kam termiņš beidzies. Tā es cenšos visu apēst. Mamma mācija nekad, NEKAD nemest ārā ēdienu.
Man reizi kādās 2-3 nedēļās mēdz aiziet bojā neapēst salātu paka. Lielas pakas, mazi termiņi. Ja aizmirstu tos aktīvi ēst - RIP. Gaļu neaizmirstu, taču citreiz tā sabojājas vēl pirms termiņa. Pienu pērku tikai UHT ar garajiem derīguma termiņiem un tas man ir stāvējis atvērts ledusskapī pat virs mēneša. :D
Man nedaudz problēma ir ar to, ka es aizmirstu ka man kkas ir nopirkts un labi noslēpies ledusskapī…un kad atceros tad jau parasti ir pelēks un pūkains
Kad man bija maziņš ledusskapis, tā bija retāka problēma. :D
me smart, es tagad veikalos tik perku partika kas ilgi nebojajas.
Es ļoti reti metu ārā pārtiku, jo cenšos to apēst laicīgi. Pa retam nākas, bet kaut kā sajūtas nav patīkamas, kad metu ārā pārtiku.
Kaut kā nesanāk. Vai nu viss tiešām tiek izgatavots un apēsts, ja jūtu, ka nevar apēst, iekšā saldētavā.
Ja nu tomēr nākas, komposta krājumi tiek papildināti
Vienīgi gaļas produkcija tur nu gan, tad neko darīt… :( Vairāk majonēzītes un salāti Maxima gaumē gatavi
Reizi pa dažiem mēnešiem nākas izmest kaut kādu gaļu. Sētas vārnām tas ļoti patīk.
WTF . Tu zini ka viņiem visiem otrā pusē ir rakstīts: “pēc atvēršanas izlietot 3 dienu laikā”
Tie pieni var stāvēt sasodīti ilgi.
Savā idejā viņi nav paredzēti glabāt ledusskapī. Bet jā, viņi ilgi turas pat atvērtā veidā pazmeinātā temperatūrā.
must be good cook to be able do that.
Varbūt ja ir izturīgs kunģis. Man iedzerot >3 dienu vecu UHT pienu uzreiz ir vēdera problēmas.
Nemāku teikt. UHT nelietoju, ja nu retu reizi, bet cik i esmu saskāries , diezgan ilgstāvoši.
Bet atkal - pienu pērku tik cik varu izdzert. Labāk nesadzeršu cik gribās, nekā paliks pāri…
Ļoti reti. Bet sanāk citreiz :(
Jolo. Es gan domāju, ja parastais piens var nostāvēt ilgāk par trim dienām, tad šis nu noteikti ir ok.
Ai da labi, tikai 3 dienas, vnk pacep ilgāk.
Nav vērts 3€ dēļ riskēt, it īpaši zinot manu iepriekšējo pieredzi.