All You Need Is Kill - new anime movie - Teaser, Trailer, etc

Tiem kas nezin:
All You Need Is Kill oriģināli ir Japāņu Light Novele par svaigu Japāņu kareivi Keiji, kuram nākas piedalīties cīņā pret citplanētiešu iebrucējiem. Jau viņa pirmajā kaujā viņš tiek ātri nogalinās, bet pēkšņi viņš pamostas dienu pirms kaujas. Tas notiek vēl un vēl un vēl, līdz viņš saprot ka ir ierauts neizskaidrojamā laika cilpā.
Tad nu viņš cenšas to visu atšķetināt un pie reizes uzlabot savas kaujas spējas un saprast kā labāk uzveikt citplanētiešu iebrucējus.
Bet viņš nav vienīgais kas ir ierauts šajā atkārtotajā laika cilpā. Jauna kareive vārdā Rita arī ir tajā iesaistīta. Tad nu viņiem nākas sadarboties kopā, lai tiktu ar to visu galā.

Novele tika izlaista 2004. gadā, izlaista angliski 2009. gadā.
2014. gadā tai tika izveidota Mangas adaptācija un Grafiskās Noveles adaptācija.
Un kā jau daudzi citi zin, tad Holivudas live-action adaptācija Edge of Tomorrow.

BET izskatās ka šī anime filma iess savu ceļu.
Galvenā varone šeit būs Rita nevis Keiji.
Stāsts sekos viņas notikumiem nevis Keiji notikumiem, laigan daži no tiem jau būs kopīgi.
Protams, nevar diži zināt cik daudz tiks ņemts no noveles un cik daudz tiks pašizdomāts.

Es pats esmu lasījis tikai noveli. Manga un Grafiskā novele tā arī vēl krāj putekļus manā plauktā.
Es neko reāli vairs neatceros, bet bija šis tas no Ritas skata punkta un pat backstory pirms citplanētiešu uzbrukuma, bet tā bija viena no garlaicīgākajām daļām iekš noveles.

Kā arī redzams tad vizuāli šis ir kas daudz savādāks salīdzinājumā ar vienkāršākiem un tumšākiem stiliem iekš noveles, mangas, filmas, utt.
(man ir slinkums meklēt piemērus, ieguglējiet paši lūdzu vai arī kāds cits iemeties šeit lūdzu)

Bet nu interesanti redzēt šāda veida versiju šai franšīzei.
Iespējams daudzi būs neapmierināti, it īpaši mangas fani, bet nu cerams ka šis būs kas labs.

4 Likes

Goddayum, looks epic!!!

Interesanti gan! Pavisam savādāks dizains nekā es gaidīju. Man prātā stāvēja kas tumšāks un nopietnāks, kas aizķēries vēl no Edge of Tomorrow filmas.