Čau!
Esmu Betija.
Iespējams, ka ir kāds šeit, kas mani jau zin, jo esmu piedalījusies pāris forumu saistītos eventos. Vakar izlēmu beidzot arī kļūt par oficiālu lietotāju.
Man patīk anime, spēles, grāmatas un vēl šis tas .
Pašā anime pasaulē nemaz tik ilgi neesmu, tik ap pandēmiju sāku skatīties ko. Pirmā ko es redzēju bija Death Note, kas man ļoti iepatikās un nevarēju beigt skatīties. Mana mīļāka anime ir Attack on Titan un es nedomāju ka jebkad vēl kādreiz redzēšu vai uzņemšu jebko kas ir tik labs - man ļoti patika viss plānojums, visi plot twisti un foreshadowings. Amazing tagad lasot mangu un redzēt visas lietas, uz kurām jau tika norādīts iepriekš.
Pēdējais ko noskatījos ir Demon Slayer, kas man arī ļoti patīk. Tagad iesāku skatīties Haikyu!!
Par spēlēm šobrīd viens no favorītiem ir R.E.P.O., kuru ar dažiem no jums ir sanācis uzspēlēt . Vēl šobrīd eju cauri Hogwarts Legacy (kuru vienu reizi jau esmu izpēlējusi, bet izdomāju vēlreiz) un Days Gone.
Es nezinu kas tā par kategoriju, bet man arī patīk “Papers, please” tipa spēles. Izgāju “Lil’ guardsman” un arī ieguvu visus achievemnts no “That’s not my neighbour”, šobrīd vairāk spēlēju “Border bots VR” (kas ir VR spēle) un protams arī pašu “Papers, please”.
Vēl pie saviem favorītiem es liktu spēles “Slay the Princess” un “Chants of Sennaar”, un pavisam kopumā mana mīļākā spēle ir “Undertale”.
Tas īsumā arī viss par mani. Paldies, ka veltījāt laiku šo izlasīt!
Sveika, sveika, cik jauks saraksts, es tieši AoT izlasīju visu, un esmu skatoties līdz 3. sezonai tikusi, lasot mangu man bija visi tie pavērsieni tāds šoks un kad tas tika izskaidrots, tad bija vēl vairāk šoka un jau izpratnes un tevis pieminētās spēles ir tik labas
Vuuuuuu! Čau, Betij! Daudzi no mums jau ir ar Tevi pazīstami - prieks redzēt, ka šo nūģīgo stūrīti papildina jauna dvēsele (lai gan, jau tāpat uzskatījām kā daļu no ).
Pastāstī, kādas ir Tavi top 3 našķi, bez kā nevarētu dzīvot?
Sarežģīti. :D Šķiet ka te spriest var daudz un dikti ko kas nozīmēja. Es nedomāju, ka tas rumbling aizies līdz galam, un pat ja tas aizietu, es nedomāju ka tas tiešām sniegtu Erenam viņa kāroto brīvību. Joprojām paliek šīs divas civilizācijas, no kurām viena potenciāli cenšas iznīcināt otru … Savā ziņā būtu interesanti redzēt kā lietas būtu attīstījušās, ja Erens nebūtu apturēts.
Bet esmu kaut kur dzirdējusi, ka mangai beigas ir drusku savādākas? Tas arī kā vēl viens iemesls kāpēc izdomāju mangu izlasīt.
Bet man ļoti patika, ka pašās pašās beigās bija tas moments, kad kāds cits atklāj to koku, as in ka potenciāli tas viss ir mūžīgs cikls.
Hmm, kaut kad pirms pāris gadiem man ienāca doma galvā, ka, lai izvairītos no tā, ka internetā izmantoju savu vārdu, vajadzētu izdomāt kādu nickanme, kuru visur viegli izmantot. Bet man gribējās kaut ko interesantu un kam iespējams būtu kāda nedaudz slēptāka nozīme, ko iespējams zinātu tikai es… Tā es nolēmu, ka es varētu kādu “zināmu” vārdu vienkārši apgriezt otrādi , jo arī tā labi izskatījās un neviens gan jau pat neiedomātos.