Kāds var man palīdzēt iebraukt kā, kur, kad skatīties AOT

Wikipēdijā ir kaut kāds šāds bardaks, part 4 un special version un episode version. Meklējot saitos, kā 9anime, ir pavisam kaut kas cits: final season part1,2,3. Es jau kādu gadu atpakaļ noskatījos “pēdējo sezonu”, bet tad bij ailgs pārtraukums un ilgi jāgaida līdz iznāks pavisam pavisam pēdējās sērijas (es skatos DUB, btw) un tagad es esmu pilnīgi apmaldījies un es nerubīju vai ir vispār iznācis vai kas.

2 Likes

hianime. Citu nav palicis. Visi krīt kā mušas…

Kas

2 Likes

Nezinu, neesmu pats skatijies līdz beigām attack on titan. Kautkur quitoju kad Kenny was still bastard.

Neesmu šo skatījies, bet izsekot visam līdz var MAL, bet pašas sērijas tad jau var nokačāt no nyaa vai citurienes meklējot pēc nosaukuma

2 Likes

Cik es esmu dzirdējis seriāls ir beidzies. Nezinu gan vai dublētā versija ir galā - gan jau ir. It kā tās speciālās epizodes nekas super īpašs nav, kas būtu obligāti jāredz. Vai tik tā nav tā versija kurā ir salīmētas kopā vairākas epizodes priekš kinoteātriem.

Ej cauri visām pēdējās sezonas daļām pēc kārtas un gan jau saies. :D

1 Like

Domāju ka varētu būt šis. Bet tik un tā kaut kā nevaru atrast kur skatīties vai nokačāt.

AOT taču ir superīgs un populārs, kapēc jūs te tik pat maz ziniet kā es :D :D

1 Like

ā nu laikam tas arī ir. Vienkārši mulsina: season 4, part3 (first half) :D like wtf

Beigas vienkārši slauca un slauca , tāpēc tik daudz fināla sezonu

2 Likes

Man nepatika. Iesāku savulaik, man liekas, līdz pirmās sezonas pusei netiku, konstanti facepalmoju un krindžoju.

Ne viss ir zelts, kas spīd.

1 Like

Tev tak @Piebringer tikko iemeta kaut kādu lapu. Ignorējot uzrakstus, man liekas tur ir viss. Nobeigums gan ir teatrālajā versijā nevis epizodiskajā, bet es ļoti šaubos, ka tas ir kritiski.

Man liekas tur viss ir tik ļoti vienkārši - diži nav ko zināt. :D Nav tas nekāds Fate Series, kur ir kaudze ar atzarojumiem, alternatīvām realitātēm un tikai daļa satura ir laba.

Vienīgais, cik es esmu dzirdējis Titānu Uzbrukumā anime un mangas beigas ir dažādas. Sanāk priekš pilnās pieredzes būtu jāiziet abiem cauri.

Nu nezinu. Atvainojiet piedodiet, bet es biju apjucis. :cry:

Nu jā, tajā Hianime arī sapratu kas pa desām. Tik un tā confusing af kapē “part4 first half” bet nu ok.

Gan jau kāds izveidoja to uzrakstu kad parādījās tikai pirmā daļa un vēlāk, kad iznāca otrā, to neviens neizlaboja.

2 Likes

Tas izklausās sakarīgi

Nu lab. Noskatījos. Bet, bāc, pārāk ilgi gaidīju un daudz ko vairs neatceros un neierubīju. Ja vēl atmiņa darbotos kā kaut cik cilvēkam normālam. Laikam jāatrod kāds YT video kur tādiem, kā es, viss ar karotīti iebarots 30 minūtēs. :sweat_smile:
Bet nu big sad. Dzīve ir sāpes :smiling_face_with_tear: