2023 gada Anime

Vēl viens gads jau gandrīz noslēdzies. Kā jau vienmēr katrs gads ir pilns ar jaunām Anime, kādi darbi jums visvairāk patika no šī gada kurus paspējāt noskatīties?

Kā jau vienmēr neesmu airing skatītājs, sagaidu visas sērijas, tad skatos tikai, tāpēc no 2023 pēdējā gala nekam vēl neķēros klāt. Un ir daudz kā neredzēta ko skatīties no visādiem gadiem, noskatījies esmu pietiekoši daudz, bet tieši no 2023 diez gan maz ko esmu paspējis noskatīties.

Tad no tā ko paspēju noskatīties no 2023 gada ko varu izcelt.

Izgāju arī šogad spēli un parādījās arī Anime, lai gan Anime sižets bija nedaudz sagrozīts, šis tas izlaists, Anime bija interesants, man patika.

Vēl šie bija labi

Un vēl, otra sezona noslēdzās 2023 gadā, tad jau arī skaitās. Tad Fumetsu no Anata e otra sezona ar patika, lai gan pirmā sezona vairāk patika, bet otra arī bija ļoti laba.

2 Likes

Man šitā baigi patika, tik cute and wholesome.

1 Like

Šis likās kaut kas jauns ar negaidītiem pavērsieniem… iesaku!

2 Likes

Parasti jau nesekoju jaunajām lietām un pieķeros populārākiem nosaukumiem tikai pāris gadus pēc oriģinālā hype viļņa, bet šogad sanāca ievērtēt šo

Likās diezgan ok un , protams, bonusa punkti par jaunās waifu atrašanu.

1 Like

Eh, es vēl visu neesmu paspējis noskatīties. :D Var gan uzreiz teikt, ka bija labs gads, ja pat tas ir diezgan pildīts ar turpinājumiem.

Mans tops:

Noteikti Jujutsu Kaisen otrā sezona. Salīdzinājumā ar to Demon Slayer: Swordsmith Village Arc nervozi sēž stūrī un lūr, nepārprotiet tā nebija sikta, taču Jujutsu Kaisen pacēla latiņu.

Oshi no Ko vispār bija mini sprādziens anime komūnā, spriežot pēc visas fanu mākslas un manitņu tizniecības.

Neesmu vēl noskatījies visu, taču spriežot pēc reitinga viss ļoti labi Frieren: Beyond Journey’s End. Pēc pirmajām epizodēm jau bija skaidrs, ka jāskatās, jo izskatījās, ka šis būs fantāzijas seriāls, kas apskatīs neierastus konceptus standarta fantāzijas darbos.

Pluto bija ļoti atsvaidzinošs darbs zinātniskās fantāzijas žanrā, lai gan būtu gribējies ko drusku nopietnāku no šī darba. Viss notiek pasaulē, kurā mākslīgais intelekts ir progresējis tik tālu, ka tas īsti nav reiz atšķirams no cilvēka prāta un roboti sāk ieņemt savu vietu kā daļa sabiedrības. Eh, man būtu gribējies redzēt kādas lielākas intelekta un sadzīvošanas dilēmas nekā notika seriālā.

Ne topā, bet ievērības vērti darbi:

2 Likes

Šī ir man iekritusi acīs, obligāti noskatīšos, bet jāsagaida visas sērijas, pārāk mazohistiski skatīties pa vienai sērijai nedēļā, īpaši 28 sērijas.

UUUUU, ir ieliktas pēdējās sērijas, kā šo palaidu garām?!

1 Like

Wow, biju gaidījis ka tās parādīsies tikai nākamajā pavasarī.

Manas top anime šeit jau ir ieliktas, tāpēc papildināšu ar divām animē, kur katra, savā, atšķirīgā veidā, ir absurda.