2021 Rudens Anime Sezona šŸ‚

Sveiki!

Rudens klāt. Auskti. ā€¦ Laigan Å”ajās pāris dienās ir silts.

Kas tad karsts jaunajā sezonā?
Es Ä«sti pat nezinu. Neesmu diži baigi sekojis Å”oreiz lÄ«dzi un youtube ar nav metis man video par to. Ja vienÄ«gi Komi-san ziņas.

Karsti Orģināl darbi:
i donā€™t f**king know.

Karstas jaunas Adaptācijas:

Komi-san wa, Comyushou desu. / Komi Canā€™t Communicate - uhh, cik ļoti daudzi ir gaidÄ«juÅ”i, kad Å”ai mangai beidzot bÅ«s anime adaptācija, nu tad lÅ«k. Un izskatās ka vizuāli tā bÅ«s really nice.

Platinum End - Mangas autors un mākslinieks ir tie paÅ”i kuri izveidoja Bakuman un Death Note. So there is some hype. ā€¦ neesmu pētÄ«jis, bet esmu dzirdējis un noprotu, ka Platinum End ir paÅ”vakāks darbs nekā Death Note.

Shuumatsu no Harem / Worldā€™s End Harem - This one is spicy one. Is it anime? Is it hentai? Censored version uncensored version? ā€¦ njā, Ŕī bÅ«s viena no tām animēm kura bÅ«s uz tās anime/hentai robežas.

Blue Period - Anime about painting + some drama. Manga savā ziņā ir kaut cik populāra.

Mieruko-chan - Highschool girl sees ghosts and stuff. Bet viņa mēģina to ignorēt lai nenotiek sliktas lietas. Slice of life, Comedy, Horror. Manga savā ziņa populāra.

Karsti Turpinājimi:
Mushoku Tensei 2. sezona
86 2. sezona
World Trigger 3. sezona
Gokushufudou / The Way of the House Husband 2. sezona
Aggretsuko 2. sezona
Jujutsu Kaisen 0 Movie - prequel movie
and maybe some other ones.


Bet tad ir Ŕīs divas: Demon Slayer turpinājums un Jojo Part 6
Atkal notiek tas pats kas pagāŔreiz ar Attack on Titan 4. sezonu. Pārraides sāksies DecembrÄ«, tad nu dažas saites un lielākā daļa ļautiņu to uzskata kā ruden sezonu, bet citas saites un ļautiņi to uzskata kā nākoŔās ziemas sezonas animi, jo lielākā daļa sēriju jau bÅ«s ziemas sezonā.

Tad nu izlemiet paŔi vai tās abas jums ir Rudens vai Ziemas animes.


Ko es gaidu no Ŕīs sezona?

Man Ä«sti nav ne jausmas un man arÄ« ir apnicis. Es animes neesmu skatÄ«jies jau mēneÅ”iem vai pat gadu. Un sezonāli es tak neskatos tāpat viņas. Un arÄ« jāatdzÄ«st ka es nekad lieākai daļu mangu neesmu gaidÄ«jis animes, bet tik ir tÄ«kami redzēt, ka tādas ir, un ceru ka bÅ«s labas.

Ja es minētu tās ā€œmanga pārto par animiā€, tad jau pieminētās Blue Period un Mieruko-chan, bet es tik esmu lasÄ«jis vienu otru pirmo chapteru un viss. Tā kā daudz mazāka interse kā citās senāk, kurām biju lasÄ«jis vai vismaz skatÄ«jis kādus 20-40 chapterus.

Laigan pirms tam bija Ŕis tas kas iekrita acīs kaut cik:

Ieiteresēja - jo smuks mecha, jo Å”o izdod Sunrise, un pie tā strādā pāris cilvēki kuri strādāja pie Gundam: Iron Blooded Orphans, tai skaitā mecha dizaineris, so some IBO vibes.
Bet tad redzot pv un jaunās cover bilde - thatā€™s a nice Mecha, but what a f**k are those floathing pokemon?? Sākumā tā nejutos, bet tomēr pēc laika - ehhh, atkal pusaudži kontrolē Mechas.
Tad nu cerams ka bÅ«s labs. ā€¦ laigan es labāk gribētu beidzot redzēt to Gundam: IBO - UrĆ°r Hunt.

Man likās, ka es biju arÄ« Å”ai uzmetis acis mangai, bet tagad atrodot un uzmetot aci, es neatceros ka es ko tādu bÅ«tu pētÄ«jis senāk. ā€¦ Bet nu kārtējais slice of life + comedy + romance/teasing darbs uz kuriem esmu uzkritis mangu formātā pēdējos gadus.

Title was interesting, cover pics were nice, vieta kur tas kas notiek notiksies izskatās man interestanta - kaut kāds sniegots un ledains nostūris.
Bet tad redzot PV, uznāca tāds neliels ehhhh ā€¦ man laikam ir apnicis redzēt pusaudžus kā galvenos varoņus kaut kādos tādos ekstrēmos kara konfliktos. Laigan info nemin ka viņŔ ir pusaudzis, bet ā€œyoung manā€, bet tai paŔā laikā ta spats viena ar var bÅ«t.

Å is ieinteresēja sen jau, tāpēc ka milzu robots. ā€¦ bet redzot PV. meeeeh. NetÄ«k galveno tēlu izskati, animācijas stils, un atkal kādi vidusskolēni kontrolē robotus. ā€¦ vismaz tÄ«kama liekas ka tas milzu mecha dod Pasific Rim vibes. (laigan es nekā no Pasific Rim neesmu redzējis)

3 Likes

Izskrienot cauri, pagaidām Ŕī vairāk no visām ieinteresēja.

Mazāk ieinteresēja, bet varbÅ«t Å”o

No OVA sērijām uzreiz iekrita acÄ« Ŕī, Anime man ļoti patika. Bet neesmu interesējies par ko tās OVA sērijas bÅ«s, seriāls noslēdzās, turpinājums jau nevarētu bÅ«t, vai kādi notikumi starp vai kaut kas alternatÄ«vs. Cerams kaut kas interesants.