Komentāros rakstam darbu, par kuru vēlamies atdot savu balsi un, ja nav slinkums - pakomentēt darbus.
Palūgšu neizteikties par komatiem, nepareizām rindiņām, jo daļēji vainīgs esmu es, jo pārnēsāju tekstus no vienas vietas uz otru un tā procesā kaut kas varēja mainīties vai izčabēt.
Nav aizliegts balsot par savu darbu, bet daram to tikai tad, ja tiešām uzskatam, ka tavs darbs ir labākais. Protams, darbu autori un lietotāji nedrīkst atklāt darbu autorus vai minēt tos. Balsošana ilgs nedēļu (līdz 15. maijam).
Doma patika, bet likas nedaudz haotisks darbs un kada varetu but beigu doma un iznakukms? ka vinji tomer izglabj pasaules… un talak? Visticamak cilveki, ka jau cilveki, nogalinatu engeljus un demonus un panjemtu visu sev
2.darbs
Doma ari laba, originalaks kaa parejie darbi, bet beigas un vispar viss tik druums, ka nav isti manaa gaumee
3.darbs
Luuk shis varetu but kkas episks, anime varetu sataisit super cinjas ar super skatiem un tml ka ari ir beigas un viss saturiigi , protams varetu visu izverts vel dziljak un talak, bet domaju shis darbs izskatas , manuprat, visdaudzsoloshakais, nav nekas parak sarezhgits un ir liels potencials uz super action un skatiem
Par sevi var balsot? Ja nē, tad atdodu balsi par 1.
Pie velna, abi mani sāncenši raksta diezgan nepareizi latviski (1. vēl ir pieņemams). Un 3. ideja ir vienkārši tik ļoti GunGale Online.
[quote=“PainFoinmr, post:7, topic:185”]
abi mani sāncenši raksta diezgan nepareizi latviski
[/quote] Tu mums pilnīgi esi redaktora materiāls. Kā jau vienmēr internetā, raksta skolnieki vai arī kāds no tiem indivīdiem, kuri neatzīst gramatiku interneta vidē. =_="
Skolnieki jūs malači! Par otro grupu bez komentāriem.
[quote=“PainFoinmr, post:9, topic:185, full:true”]
Es esmu vidusskolēns.
[/quote] Kā jau mēs visi…
[quote=“Mr_Bunny, post:10, topic:185”]
Nemaz nesapratu, ko tu domā…
[/quote] Tik traki? It kā nebija tik vēls vakars, lai mani teksti margarīnā sāktu kulties. Tas tāds maziņš uzbrauciens tiem lielajiem, kuri uzskata, ka rakstīt internetā bez jebkādas gramatikas ir norma.
Beidzot saņēmos uz izlasiju
Pateikšu arī nedaudz kaut ko par visiem darbiem:
1.darbs - Šķita diezgan nepilnīgs, man prasijās kaut nedaudz vairāk tos iemeslus apakšā. Un piekritīšu arī Tumshais ar to, ka likās nedaudz haotisks.
2.darbs - Nu diezgan drūms, bet bija diezgan interesanta doma, man tikai beigas likās nedaudz sasteigtas / dīvainas
3.darbs - Ļoti shounenveidīgais darbs un lasot atradu pārāk lielas lidzības ar kādiem 4 anime, no kuriem man visi šķiet diezgan kaitinoši, varbūt tādēļ kopumā man domā tā īsti nepatika.
Savu balsi atdošu 2.darbam, jo šis man šķita visinteresantākais.