Vien pāris stundas atlikušas, otrajam darbam vienas balss pārsvars.
Ok, esmu beidzot atdzīvojies, tak što tagad sāku lasīt!
Es trešo nepabeidzu, slinkums bija lasīt visus tos ciparus etc. Skolā nav mācīts neaizrauties ar cipariem? ;D
Otrais darbs, protams, ir vislabākais manā skatījumā, bet… Stāstam nav satura. Doma ir laba, bet nekas nekustas uz priekšu, vismaz no dotā. Ja veido drāmu, tad tur ir nepieciešama kāda doma. Ķipa viņš mācās no citu cilvēku atmiņām? Kāda jēga sēdēt visu mūžu templī? Ļoti tukša stāsta daļa un es nevaru saprast cik lielu daļu no visa aizņem tas templis. Un ceļošanu nevjadzētu taisīt kā filleri, jo tas izklausās pēc interesantākā tajā stāstā un vairāk velk uz main plot.
Ak, pirmais. Man patīk tas concept, kuru esi izvēlējies, kā arī vienādas dvīņumāsas, kuras sāk atšķelties man arī piesaista. Būtu tu vairāk izstāstījis par enģeļiem, dēmoniem un meitenēm, dotu es savu cepumu tev, bet…
Balsi no manis saņem Nr. 2, jo stāsts tomēr bija labs un tika arī pabeigts. Daudz maz es jau meklēju vnk kur piekasīties tur.
Domāju, ka vairāk nekas nemainīsies.
- vieta - PainFoinmr (2. darbs)
- vieta - vacis (3. darbs) un lamm (1. darbs)
Aspveicu, PainFoinmr ar uzvaru pirmajā AF konkursā.
Uzraksti man privāti kā tevi atrast stīmā un tad jau tuvākajā laikā nodošu tev balvu.