Foruma Vislatvijas Brauciens #2

Heisā Hopsā!

Vai gaidījāt šo brīdi!? Vai esat gatavi!? Vai gribat?!

#2 AnimeForums Latvijas brauciens.

Tie, kas atceras un zina, pagājušajā gadā mēs apmeklējām Latgali.
Pabijām Preiļos. Apciemojām Leļļu Karaļvalsti un Nester Custom Art. Izpeldējāmies Rāznas ezerā. Pašā Rēzeknē pirts priekus izbaudījām, gan Mini Zoo Rozīte, kurš pavisam nebija mini un redzējām Rēzeknes skatus no Ančupāna skatu torņa. Redzējām tik vareno Kokneses pilsdrupas, gan Likteņdārzu topošu teiksmaino skaistumu
2 dienu aizraujoš brauciens.

Jauns gads. Jauni virzieni.
Virziens un ceļojuma veids atkarīgs no Jums. Jā no tevis cilvēk, otrpus ekrānā.
Plānotais braukšanas laiks varētu būt Jūnijs, Jūlijs.

1) Kuru Latvijas reģionu esi gatavs iepazīt?

• Kurzeme
  • Zemgale
  • Vidzeme
  • Sēlija (Latvijas vēsturiskais novads)
0 voters

2)Balsojums ir zemāk atbildē!!
Cik ilgi esi gatavs pamest dzimto vietu
?

• 1 diena
  • 2 dienas
0 voters

3)Kā esi gatavs nakšņot?

• Ir telts, varu telti. Būšu viens vai ar “bestie”.
  • Telts nav, bet neesmu kautrīgs, ja mani kāds paņemtu
  • Ir telts un neesmu kautrīgs, varu kādu ciemos uzņemt
  • Vēlētos namiņu
  • Visi varianti der
  • Vienalga kur gulēt, kaut vai uz akmens
0 voters
  1. Loģistikas izmaksas. Jebkurā gadījumā būs izdevumi. Viss atkarīgs no gala plāna.
    Iepriekšējais gads sanāca aptuveni 35 euro uz cilv., kas ietvēra: 1 Auto īre uz 2 dienām+degviela+namiņa īre uz nakti.
    Gala zimaksas atkarīgas no cilvēku skaita, transporta īpatnībām un augstāk minētājām lietām.
    Dažādu maksas vietu apciemošana, šajās izmaksās netiek iekļautas. Tās katrs pats uz sevi.

Cik esi gatavs maksāt?

• Līdz 30 eur
  • Līdz 40 eur
  • Līdz 50 eur
  • Līdz 60 eur
  • 60 eur +
  • Nosauciet cenu, tad izdomāšu vai braukt
0 voters

P.S. Pasākums strikti 18+.

Mazliet atjaunoju balsojumu.
@FlowerChild @Mayo_Musketeer @Maass pārbalsojam lūdzu. Paldies!

• 1 diena
  • 2 dienas
0 voters
2 Likes

Kurzeme vienā dienā skan jaudīgi - daudz būtu jābrauc. Par palikšanu, man gandrīz vai vairāk interesē kur ir palikšana nevis kā. Kā arī cik es skatos, kempingos vietās mēdz būt pieejami gan namiņi, gan mājiņas. Mums varbūt ir iespēja miksēt teltis un ne teltis.

Ja vienā dienā, tad skatīsies tuvos galus. Tukuma virziens piemēram. Opcijas ir dažādas.
Palikšana protams, var miksēt. Tas nav izslēgts, tāpēc ļaudis var vairākas atbildes iezīmēt.

Mēs Šlīteres bāku varam iekļaut? Smuka vieta, bezmaksas taka, un gandrīz vai lekciju varētu novadīt tur XD, jo tiem meži ir visai unikāli Latvijā

Bērzciema koka laipa ar būtu forša fiksā pietura, kur var nedaudz citādāku jūru redzēt, un ir biki sireāli redzēt medūzas blakus pīpenēm un āboliņiem

2 Likes

Kāpēc gan ne. Domāju būtu interesanti.
Šo sev atzīmēšu :wink:

Es esmu bijusi Kurzemes tripos kādas 3-4 reizes…tik ļoti gribējās tikt uz Latgales tirpu :((. Bet ou well…Neesmu apskatījusi Zemgali…

Zemgalē imo nekā tāda nav. Vieni vienīgi lauki un upes kas pataisītas par meliorācijas grāvjiem + rundāles pils

Katrā LV nostūrī ir foršas vietas. Vienīgi bieži vien tās ir noslēptas.

2 Likes

arī fakts( un ar jautru kompāniju arī meh objektos ir jautri)
Mani vienkārši jūra un kuršu senči pie sevis sauc

1 Like

Mjaaa, iedomājos senlatviešu Aleksi Hercogu. Ar kara cirvi un koka vairogu, kurš visus uz pusēm sadala. Par kuru leğendas un teiksmas plūst. Visi pretinieki baidās no vārda vien dzirdot.
War Fight GIF by TRT

1 Like

man liekas, ka Kurzemē ir kur izpausties, jāsaprot, vai gribam vairāk dabu un dabas objektus vai arī pilsētas un pilsētobjektus, jeb no visa pa drusciņai.

1 Like

https://maps.app.goo.gl/DaN272tdJs1msmrs6

1 Like

ko mēs darām ar datumiem? man 10-28 plānojas vislatvijas gājiens.

Plāno, sev to ko vajag.