Tā ka mums labi aizgāja kaķu patversmes ideja, domāju, ka šo varētu pa reizēm (un iespējām) turpināt. Vai nu ar fizisku apciemošanu vai ziedojumiem.
Piemēram - Savvaļas dzīvnieku palīdzības centrs “Ežu hospitālis”, vienmēr meklē palīdzību, lai tiktu galā ar lielo daudzumu savvaļas dzīvnieciņu, kas ienāk.
Ņemot vērā, ka izveidoju tēmu, @Ediya_Purr - esmu mainījis tā nosaukumu.
Lūdzu fokusēties uz vietām, kas ir Latvijā, un pirms mest kaut ko iekšā, pārbaudīt, cik informācija (un arī pati iestāde vai akcija ir oficiāli atzīta) ir korekta. Citādāk tas tiks uzskatīts par spam. Šeit neprasām, lai cilvēki potenciāli sūta naudu melnajā caurumā - nebūtībā.
Jāatcerās, ka arī tepat Latvijā ir pietiekami daudz dzīvnieciņu, cilvēku, kam jāpalīdz un idejas, ko būtu nepieciešams realizēt.
Ja Tu vēlies, ņem un ziedo - bet šeit, vēlams likt vietas un organizācijas, kurām Tu zini, ka tā nauda TIEŠĀM AIZIES pie viņiem (vai kādā veidā varam aizgādāt paši). Ja Tu labi skatīsies, visās pasaules vietās ir dzīvnieki, kas kādā veidā cieš, mēs nevaram palīdzēt visiem.
Sākam ar tiem, kas ir mums vistuvāk - tepat Latvijā, jo to mums arī ir ļoti daudz un pietiekami.
Saulstariņ, labāk nevajag šeit mest linkus. Es pats tikko apskatīju to ko tu te meti, vienā maksājums veda pa tiešo privātpersonai, otrā uz biznesa PayPal kontu, ko var izveidot jebkurš.
Nāku ar vēl vienu saucienu - šoreiz no biedrības “Drauga Spārns”. Gluži tāpat kā “Ežu Hospitālis”, arī šie strādā uz brīvprātīga principa ar ziedojumiem. Biedrība jau pastāvējusi 15 gadus un primārais fokuss ir putni (mazuļi, kuriem nomiruši vecāki, pamesti, vai parastie putniņi, kuri ir savainoti kādā veidā).
Viņiem var pārskaitīt uz kontu, vai arī ziedot caur Mobilly aplikāciju (kas man vispār arī patīk - ka varu noziedot uzreiz no turienes).