Titanoboa hype still exist… !
nononoooooo
Eh, tikko sasniedza dzeršanas vecumu un nosprāga. Liekas Rooster Teeth tā arī nepārspēja Red vs. Blue un viņi bija visaktuālākie machinima popularitātes laikā.
p.s kads bija uz demone slayer forum cinemas? Vai no sejienes biju vienigais ? :D
Akira Toriyama nomiris
Zem WB & Discovery apvienošanas daudziem tagad lido un lidos galvas. Nezināju, ka šie ir zem šamejiem. Bet jā, tur esot viss bēdīgi tajā pusē…
Neskatos jau sen neko no RT, bet atminos savulaik, jā, daudz kas no tiem bija skatīts un klausīts.
Pirmā bija laba. Es izlasīju grāmatu pirms noskatījos filmu. Grāmatā bija elementi, kas man likās so/so. Filma tos elementus aizstāja - un cik dzirdēju, tā bija īsta elle cilvēkiem dabūt autortiesības uz tik daudz dažādiem darbiem
Tas ir kā pastāv joks, ka Lego movie advokātu bija vairāk nekā pašu animatoru, lai saskaņotu visu. :D
Ilgi, gan viņi gatavoja. Neatminos, kas tur un kā īsti bija. Vai sākumā vispār nebija paredzēts sīkvēls. Tad Stīvens pats nevēlējās ķerties klāt. Jo tā filma bija sāpju pakaļa vēl kopš 2010 gada.
Bet prieks, dzirdēt!
Kāpēc? Man baigi patika! Skatījos kinītī kopā ar čomu, mums abiem labi iegāja iekšā.
Man arī ļoti patika pirmā, bet es vēlētos lai tā ir vienīgā, stāsts manās acīs tika pabeigts un jebkas kas tiks pēc tam kabināts šķitīs kā “cash grab”
Labāk gaidītu otro daļu Alitai.
It’s a separate book.
Es biju domājis ka ražošanā filma bija sāpju pakaļa.
Bet tā filam super laba.
Kait kur forumā vēl apskats, kur čurāju karstu dēļ filmas.
Alitai otro daļu diez vai redzēsim.
Ieņēmumi bija uz robežas. Atsauksmes no skatītājiem nu kopsumā ir mērenes. Visi sarkanie karogi studijai.
Diemžēl. Alita jau ar sāpju bērns un milzīgs. To ka viņa parādījās liels brīnums.
Pieļauju, ja būs, tad kā reboot visdrīzāk. Lai gan kas zina, varbūt kaut kur tur uz Dvd vai strīminga filma kaut kā sevi parādījusi. Un turpinājums pēkšņi iznāks Netflix…
Kanādā, tumsā un aukstumā, ir atklāts vistālāk ziemeļos eksistējošs koraļļu rifs
ejam? ;DD