Es neatbalstu lietu šķaidīšanu. I know it feels good, but it’s wrong.
nekad neesmu ko tādu mēģinājusi - might be fun, might be terrifying ;D
Davai XD
Es vienā vilnī ar @jurchiks, tā pat kā laužamais mana sirds lūztu (labu/lietojamu?) Mantu laužot
Tik pat labi var izvilkt no miskastēm kādu TV un sadauzīt par brīvu, nevis iet un maksāt kādā speciālā vietā.
Cik jūs negatīvi noskaņoti, jesus
Es vienreiz biju no dusmām sviedusi telefonu un salauzusi… Viņš bija lēns, nedarīja kā vajag…
Mēs vakar palaidām projektu Lieldienu gaidās - varbūt kāds no forumiešiem kādu gadu ir uzņēmis debešķīgi skaistus foto ar krāsotām olām?
Droši sūtāt foto un piedalāties izlozē
Nu vismaz atradi veidu kā tik pie jauna :D
Jā, toreiz evelatus strādāju un dabūju sev un draugam pa atlaidīti labus :D
pārmaiņas pēc vide nav prioritāšu pašā apakšā
interesesanti…
neesmu baigi pārsteigts, ngl
Voyageram pēc piecdesmit gadiem viens čips aizgājis pa pieskari, bet nu ir salabots un joprojām turpina funkcionēt
Ko tik neizdomā…
Bet principā ideja saprotama. Manai omei pirms dažām dienām bija mājas vizīte no ārstes, tā tur kaut ko ne tā saklausīja, izsauca ātros, aizveda uz Stradiņiem, a tur - nav palātu. Pat vakariņas nedabūja! Tā kā ar kaut kādiem žūpām aizsist jau tā minimālās vietas, loģiski, neviens tur negrib.
Vpročem kauns un negods, ka kaut kas tāds vispār ir nepieciešams, un es ar to nedomāju vietu trūkumu slimnīcā, bet gan tautas nodzeršanos.
Paģiru autobuss izklausās pēc oranžo brīvdienu dziesmas XD
Vai šīs ir “legit” ziņas? Pirmo reizi dzirdu par tādu lapu. Ja tā, tad vismaz tiešām kaut kas. Jau nedaudz sāk apnikt, ka palātās tik ir žūpojušies bezpajumtnieki. Maniem kaimiņiem tēvam bija infekcija (un diezgan smaga). Guļot palātā ar šamējiem, noķēra papildus plaušu karsoni. Ar to diemžēl pietika un pēc pāris dienām arī nomira.
That’s all I know. Oficiālus avotus neatradu, hz vispār, kur par kko tādu oficiāli rakstītu. Tas galu beigās ir privāts pasākums, cik saprotu.