Es kā reiz par šo nezināju un viņas skanēja kad biju pie parka un 2 vīrieši bļāva pretī sirēnām :D
Nezinu, kas un kā, bet nosaukums nu sasodīds, izklausās kā sižets no kaut kāda dīvainas krimālfilmas.
Gluži kā zirga scēna Krusttēvā. Nu sasodīts. Bet nu izklausās pēc kaut kā kreisā vēl pēc @jurchiks teiktā vēl vairāk aizdomas pastiprinās.
omg its possible
https://chatgpt.com/c/683139ad-7e20-8002-8a60-910d247bae45
Prasa ielogoties. Man nav konta un priekš random čata nereģistrēšos.
tf how???
Tie ir nepilni 5 km. Kaķi riesta laikā pat visus 30km var noiet, ja pareizi atminos. 5km nav tālu, bet nav maz.
Oi, cik es neesmu lasījusi par suņiem un kaķiem, kas atgriežas mājās, kaut ja ir pat pilnīgi nepazīstamā vietā atstāti
Tagad ir atpakaļ
Ir arī sižets degpunktā n stuff
Bet tīrs tur noteikti kaut kas nav
Cūka aizņēmās naudu no nepareizajiem cilvēkiem.
var saņemt finansējumu līdz 1500 eiro bet ir 5 gadu saistības. Ja nu kādam rīdziniekam ar privātīpašumu interesē
pirmo reizi dzirdu par lietusdārziem. Fakts ka izdevniecība ar identisku nosaukumu nepalīdz.
cik saprotu tas ir kā zaļā nojume ar staipekni un citiem vīteņaugiem?
Yes yes yesss what i want is gona happen
How extremely naively optimistic…
Jebkurš virsraksts, kas satur “could be”, automātiski jātulko kā “very unlikely”.
Sure, mēs visi gribētu kaut ko tādu, kas mums izārstē visas slimības, bet 2030??? Nereāli.
Katru dienu parādās jauni nano treatments uc domāju 2040 fr
Shiiiittt vēl pleķi var redzēt…
Netālu no pieturas tieši. Dīvaina sajūta zinot to ka, cilvēka nav, bet dzīve turpina kūsāt riņķī
Avārijā pie Āgenskalna tirgus bojā gājis motociklists
Source: DELFI
https://search.app/L15fG
tur tas vis krustojuma reģions ir ļoti debils, un es pat kā kājāmgājējs to saprotu
no stāvvietas izbraucošie skaidri nepārredz ielu, jo skatu aizsedz uz ietves novietotie spēkrati
Nu tad moš tur nevajadzētu atļaut parkoties??? Sheeeeesh.
Par Āgenskalnu. Bet mazliet senàkām un leģendām apvītu
Biju ar dzirdējis ko tml, bet kā jau tolaik daudzas lietas profesionāli tika noslēptas
Ko nereti esmu novērojis, kad cilvēki brauc ārā no stāvvietas, kas ceļa malā, nevar sadalīt to ar garām braucošiem, jo īpašinkad parkojas, būs kurš neiecietīgi aizmauks pa sliedēm, bet pretī viņam mauc cits kurš apsteidz tramvaju. Nonkira pakaļas cilvēki lūr un iet pāri. Vai nu vieni vai otri steidzas.
Šeit sajūta pēc buktes spriežot iespējams auto straujāk izgrieza nedodot ceļu.
Bet jā, Āgenskalnā dienas laikā tur ir aizraujoši un jābūt uzmanīgiem ļoti, ja ne auto, tad vardītes pāri ceļam skries. Acīm jābūt pakausī un sānos.
Man arī izskatās, ka tā bukte ir radusies, jo džips strauji parāva ārā, pie tam griežot pa kreisi, pāri sliedēm, jo bukte ir džipa aizmugurē. Vai nu mocim vispār nulle reakcijas, vai bremzes atteica, vai vnk nepaspēja noreaģēt. Bremzes vismazāk ticamais IMO. Ja džips brauktu ārā lēni, tad mocim būtu daudz laika noreaģēt, bet bukte ir aizmugurē.