Īsuma : ne visiem, bet laikam daļai un vietās kur potenciāli iedzērušāks var iesēsties… mani secinājumi.
Es vispār teiktu, ka visiem vajadzētu.
Lai nav tā, ka pilnīgi par kapeikām iesēžas un iemaucas kkur, lai ir vismaz kaut kāds sense of loss, kas liek būt uzmanīgākam.
Lai gan, protams, kkādu biezo izlutinātajiem dēliņiem/meitiņām tie 100€ ir kapeikas.
Mani depozītu ņem 10 vai 20eur atkarīgs no auto.
trakas lietas tur notiek:
Tbh diezgan rēcīgi cik daudz Meksikas karogu plīvo no cilvēkiem, kuri protestē pret to, ka viņus ved atpakaļ uz Meksiku
Tas gan varētu būt false flag gadījums. Neredzu meksikāņus kā kaislīgus patriotus, bet ja publiski parādās haosa vidū citu nāciju atribūtika, var rasties aizbildinājums apšaubāmiem pilnvaroto izgājieniem.
O nē viņi regulāri protestos vicina Meksikas karogus jau no 16 gada. Ja false flag tad baigi masīvs false flag. Piemēram 4 mēneši atpakaļ:
Tas treneris ir rada gabals. Tēva māsīcas dēls
Tu tak vari arī justies nacionālistiski ārpus Meksikas. :D
Nuuu, biki nepatiess nosaukums
Ir īpaši jo VID piepeši ar grib sev pļavu XD
Also beigās tā ir mūsu pārvaldes priekšniece kam telefoniski visu skaidroju
VID cer to distopisko kubu padarīt mazāk ļaunu pēc skata ieskaujot smukās margrietiņās?
Ej nu sazini. Kaut kad tas kontrasts varētu būt interesants. Varbūt jūtas apbižoti jo teiksim gan LU gan RTU būs savas pļavas, Zoo un bot dārzam arī ir, nāc bibliotēkai arī
Man tā nav žēl, lai taisa.
Kad caur puķītēm tev pasaka, ka esi parādā naudu