Visāda veida jaunākās ziņas

Excuse me biatch what…es knapi eksistēju pie 30

2 Likes

Nuuu…manss norvēģu ziņas saka ka būs lietains vsp

Es ļoti tā ceru

1 Like

Season 5 No GIF by The Office

3 Likes
2 Likes
1 Like

Ja nu kāds lieto epinefrīnu vai zin kādu, kam vajag, tad rekur ir parādījies jauns aparāts.

Tiku atvēru šo topicu un ieraudzīju šo. Pilnīgi izbijos. Bet tad ieraudzīju ka šis bija 9 dienas atpakaļ :smiley:

1 Like
1 Like

Ziņas no sērijas, Gadās arī tā :sweat_smile::sweat_smile:

1 Like

Mūsējie sen jau pārspļāvuši viņus…

Nemaz nerunājot par gadījumiem, kad pazūd un vēlāk atrodas miruši, “izrakstītie” slimnieki.
Mums tā laikam ir paraksta prakse. “Ārstēt nedrīkst izrakstīt” princips, pats esmu vairākas reizes saskāries. Tādas mums tās slimnīcas, jo vairāk ārstē, jo sliktāk paliek

Kur nu vēl gadījums, kad bezvēsts prombūtnē esošu vīrieti pēc divām nedēļām atrada izmeklēšanas izolātorā, netīšām. Neviens gan tā arī nepaskaidroja, kādēļ aizturēts un ko tur darījis, bez izvirzītām apsūdzībām, bez krimināllietas.

Edit: Kaut gan amerikāņiem arī gadās pašedevram

Viņu atrada, slēdzot ieslodzījuma vietu uz rekonstrukciju, cik atminos.

1 Like
1 Like

1 Like

Igauņu Pisi tika, es laimīgs

1 Like
2 Likes

https://www.pcmag.com/news/second-human-to-receive-neuralink-brain-chip-uses-it-to-play-counter-strike

3D modelēšana, noice!

2 Likes

Kas tik tur nedarās, trakas lietas!

1 Like

Okey Saldus chill the f down

Tas nav pirmais gadījums izrādās un vēl vietējie politiķi esot vainīgi fun times :skull_and_crossbones:
Bet nu labi Saldus vienmēr ir izcēlies ar visādiem atsaldētiem gadījumiem…
Esmu jau daudziem forumiešiem stāstījusi,bet bija gadījums kur dāmas nesadalīja čali un tā vietā viena no viņām ar cirvi čali sadalīja :D (katrai pa gabaliņ :D)

7 Likes

Nelieši.

image

2 Likes