Šajos interneta laikos, kad visu dominē pāris platformas, šķiet arvien grūtāk atrast ko interesantu, un citādāku. Topiks, lai ar to dalītos.
Es pats vakar vienā viegli bezjēdzīgā sapulcē uzzināju par vienu feinu karšu mājaslapu -Dodies.lv vēstures kartes. šai fokuss ir tieši uz vēsturiskajām kartēm, un pieejamais klāsts tiešām ir plašs. no 1940 gada areālbildēm līdz 17gs muižu kartēm
Nu ko, pienācis laiks vecās kartēs meklēt vai es varu atrast savu dzīvesvietu. :D Ar tiem jaunajiem guļamrajoniem ir grūti. Iļģuciems gan ir riktīgi vecs un pat tā kā ir redzama mana iela, vai kas ļoti tuvs tai.
Cik es šo esmu skatījies, izskatās, ka tur lielākais uzsvars ir uz nekustamo īpašumu un mašīnām. Ja gribi vienu vai otru, varētu būt lietderīgs palīgs.
Man ir YouTube video, ko esmu saglabājis kādu laiku atpakaļ, bet tagad ir pāris, kam ir Deleted vai Private video virsū, kad īsti nesaproti, kas tur īsti bija.
Atradu saiti, kas var palīdzēt saprast, kā to video vismaz sauca:
Par šo ir tā nereti dzirdēts.
Man AI jautāšana ir joprojām skepse XD
Kas ir tāds ko var pajautāt ko nevar atrast bez viņa? Par piemēru?
Atminos kolēģis ar vienā viktorīnā izmantoja chatbotu - nepalīdzēja. Uz minēšanu šaujot sanāca vairāk atbildēt, nekā ar botu. Tas tāds viens no piemēriem.