Padalies ar savu MAL statistiku!

Starpcitu šeit var ierakstīt savu MAL niku un apskatīt datus

1 Like

Damn…

1 Like

1.41%! Apskatījos sev pašam. Tik 0.92%. Iedomājos par šo:

3 Likes

Šajā forumā noteikti ir cilvēki, kuriem ir tuvu pie 10% vismaz.
Vispār šim vajag uzbliezt atsevišķu topiku, noteikti būs vēl kāds, kas gribēs parādīt rezultātus.

Hint: if you’re on Windows 11, press Win+Shift+S to take a screenshot of some area (draw with mouse), then just Paste ir here.

2 Likes

man atkal ir tuvu 2% bet arī pēdējos gados baigi neskatos ja nu vienīgi kāds gabals iekrīt acīs vai forumā dzirdu daudz labas atsauksmes

1 Like

Man vsp mal nav konta XD

Mana liste bij notepad fails datorā, mal tikai lai noskaidrotu balss aktierus. Es pat nezināju ka mal ir kas vairāk par vienu lielu datu bāzi

2 Likes

Geez Louise…

To be fair, man arī joprojām ir teksta faili šādiem sarakstiem, bet es tos neesmu vēris vaļā jau ļoti sen:
image

Faktiski jāatbrīvojas no šiem, jāpārnes uz MAL un/vai Kitsu.

1 Like

man atkal bija mapīte kur krājās bildes no katras animes ko skatījos.

2 Likes

Tie procenti ir zemi, jo rēķini tur jau ir visas recap sērijas, spin off utml. Citām Animem ir recap epizode atsevišķi, kuru neskatīsies vai kaut kādi spin of kurus nav interese skatīties vai kaut kas tml.

2 Likes

Varu jau uztaisīt atsevišķi tēmu, bet @Menestrels var jau atdalīt šo ko jau iesākām sākot ar manu ierakstu šajā tēma

1 Like

3 Likes

Man 1.55%

Sadaļā Favorite, pašķirstot uz leju var arī apskatīt savus top žanrus.

1 Like

Nu laiks izveidot :sugoi:

1 Like

Ja kāds MAL norāda, kad sāka un beidza skatīties Anime, tad var arī šādu ainu ieraudzīt, kur tumšāks tur vairāk darbu ir noskatatīts. Tiesa tur kur tumšāks varbūt uz OVA sēriju rēķina kur pa vienai epizodei un kur gaišāks vienkārši anime ar daudz sērijām. Interesantāk būtu, ja izrēķinātu cik stundas Anime skatīšanai ir pavadīts tajā menēsi.

1 Like

Well damn

2 Likes

Hmm, laikam sliktas anime skatos, ka vidējais score tik zems. :D

Nē, nu es vienmēr esmu teicis, ka 24ep darbi ir labāki par 12/13ep. :D

3 Likes

Ir labi būt kritiskam un nevaidīties dot sliktus vērtējumus.
Kāda jēga no 10 baļļu skalas ja visa populācija izmanto tikai augšējo pusi.

1 Like

Nu vnk to zemāko pusi neviens neskatās, jo pa lielam uzreiz jau redzams, ka būs sūds, priekš kam tādu skatīties?
Bet ja sāk skatīties kaut ko, kas, likās, būs labs, bet atklājās baigais aplauziens, tad jā, bet man tā ir ārkārtīgi reti, laikam uz vienas rokas pirkstiem varu saskaitīt tādus gadījumus.

1 Like

Man viss ļoti maz :sweat_smile:

2 Likes

Nevienam darbam nedod vērtējumus? o_o

3 Likes