Nope bet tagad sākšu
Es ierēcu par to, ka man vis-NE-favoritākie žanri ir ecchi un harem
That’s just because they’re almost exclusively trash.
Hentai un Gore!!! pat ir bik augstāk.
Un acīmredzot man baigi neiet pie sirds ufotable
darbi, kaut gan šie tak it kā skaitās viena no top studijām…
Man gan interesanti, pašā lejas galā ir Action, pēc tā tur pat arī Harem un Ecchi
To studiju tur gan daudz, man veseles 113. Skatos pirmajā vietā Artland, atveru, bet man tur tikai visas Mushishi sezonas, nekas cits no tās studijas nav redzēs
Tur studiju top ir tā tikai, no daudzām ir tikai pa vienai Anime redzēts.
Es tagad iedomājos, Anime taču tiek ražoti jauni visu laiku. Pat ja skaties regulāri to procentu uz augšu uzsit nebūs tik viegli :D
Watch harder :D
x2 speed!
I could never, tāpēc es vnk lasu mangu, jo to es varu lasīt, cik ātri gribu, nebojājot efektu. Ar balsīm tā nedrīkst.
Var vienkārši vairāk sēriju dienā noskatīties kā parasti, bet tam nav vajadzības dēļ kaut kādiem procentiem :D Labāk skatīties savā dabiskā tempā un izbaudīt Anime.
Bet bišķi paceļas tas procents ar laiku, šķiet pirms gada kāda skatījos bija ~1.45%, tagad 1.55%
Protams, ka drīkst :D
Tev liels want to watch saraksts, 777
Jā, man atliek tikai kaut ko dzirdēt vai redzēt par kādu anime, lai es to gribētu noskatīties
Kā tev izdevies tik daudz noskatīties nenometot pilnīgi nevienu?
Man patīk ka eksistē opcija “won’t watch”, like get this shit away from me right now.
Easy. Neesmu izvēlīga, man vēl nav gadījusies anime, ko gribētu nomest. Visās anime ir vismaz kaut kādi momenti, kas patīk, kuru dēļ ir vērts noskatīties visu (at least for me, because I have nothing better to do with my life ).