Moshi moshi! (*šoreiz ne pa telefonu)

Sveiciens! :slight_smile:
Esmu šeit jauns , dzīvē daudzi gan teiktu ka vairs ne-jauns, anime fans. Protams kā daudziem, manuprāt, patīk arī spēles, sen gan nav sanācis spēlet - mīlu galda spēles :blush:
Anime aizsāku skatīties kopā ar Fairy Tail iznākšanu, nu jau laikam 15 gadu, kā regulāri veltu laiku kādai anime sērijai. Tas nu laikam šobrīd īsumā :upside_down_face:

Jaukus brīžus vēlot, Arnys :hugs:

12 Likes

ojē, welcome! :grin:
tavas top 3 animes un tavas top 3 galda spēles?

2 Likes

Esi laipni aicināts mūsu anime un ne tikai pildītajā interneta nostūrī!

Kurā spēlē esi atstājis visvairāk laika, tā teikt, kurš ir bijis tavs favorīts?

Starp citu, mēs katru mēnesi rīkojam vismaz vienu galda spēļu saspēli.

3 Likes

Konnichiwa!
Cik daudz Anime pa 15 gadiem noskatījies?

2 Likes

Lielais sveiciens! :grin: :handshake:
Visi anime fani sirdī ir jauni.

Kā tev sanāca atrast šo Nārnijas nostūri?
Un kādu žanru vairāk spēlē?

2 Likes

Uhh! Par anime top 3 īstenībā grūti teikt, nekad tā īsti neesmu domājis kas man tai topā, un gribas teikt ka tik daudz skatīts, ka tagad diezgan jāpadomā, un noteikti kādu būšu jau aizmirsis, tad nu laikam teikšu šādi:

1. Fairy Tail - mans anime piedzīvojumu sākums;
  2. Darling in the Franxx - pat nezinu kāpēc, vnk ieskrēja prātā kā pirmā ko nosaukt. :man_shrugging: ;
  3. One punch man - gaidu turpinājumu.

Par galda spēlēm:

1. laikam klasika, paštaisītais monopols, kas nemaz nebija galda spēle, jo burtiski aizņēma visu istabas grīdu (vecāki bija taisījuši, žēl ka vairs nav saglabājies) tik nu jā, monopols laikam pirmajā vietā;
  2. Dažādas kāršu spēles, Uno, Sabotieri, 6. ņem un tā tālāk.
  3. Pēdējā kas spēlēta ir Katana.
3 Likes

Reiz daudz laika aizgāja Heroes of might and magic online, laikam nospēlēju trīs gadus, tik nu tur mums sanāca nolasīties bariņam pieredzējušo, un mēs ar savu stratēģiju paņēmām pirmās sezonas, līdz ieviesa pay to win, un tad jau maki sāka vinnēt, tik mēs norunājām ka naudu spēlē tik neliksim, kā parastos abonementus, un tā arī ceturtajā gadā spēles veidotāji noraka spēli, tad nu laikam arī jāsaka, ka heroes of might and magic būs favorīts laika ieguldīšanai :smiley:

1 Like

:waving_hand:

Kā sanāca atrast? No viena digimonu seriāla pieprasījuma uz citu lapu, kur lapas apakšā uzgāju šo forumu, un jāsaka ka pieprasījumu sadāļā nekad neeju, tā kā - liktenis bīdīja manu kursoru un klikšķus pareizā virzienā :grinning_face_with_smiling_eyes:
Žanrs - stratēģijas, tik vienmēr esmu gatavs izaicinājumiem, un sanāca kā nē, no retro istabas pirmā mini festa, biju TETRIS izaicinājuma uzvarētājs :upside_down_face:

1 Like

Diemžēl par to spēli izdzirdēju, kad viņu taisīja ciet. Ne tās sliktākā atsauksmes ar bija dzirdētas.

P2W ko līdz ievieš, nereti liekas, ka spēle tur jau lēnām uz miršanu vai cer, ka cilvēki turpinās maksāt.

hei! sveiks forumā!

1 Like

Heyoo :sign_of_the_horns:t2:

1 Like

iespējams daudz par daudz, saprotu, ka aizmirst par īsto dzīvi iekš anime seriāliem nedrīkst, tik “tā kā dzīvojam mēs katru dienu - nomirstam tikai vienreiz“ (samainīts ‘‘You Only Live Once’’ uz man personīgāku attieksmi šim teicienam), tad nu jārēķina, ka 15 gadu laikā noteikti nedēļas nogalē 4 sērijas, noteikti vairāk, 4x52x15 =3120 sērijas noteikti kā minimums, un jāsaka, ka so to vēl neesmu noskatījies ko gribu skatīties

1 Like

Sveiki, sveiki :waving_hand:t3:

1 Like

Helooo!!

Atcerējos kā skolas laikā arī taisīju pats savu monopolu, jo bija mana tā laika top spēle :smile:

1 Like

Welcome welcome!

Vai esi no tiem kas ir redzējuši Meklējot Šinzo? (Gāja pa tv3 2005. gadā)

2 Likes

hmm. škiet ka jā, pa tv esmu redzējis Šinzo, tik tad man termins anime bija svešs, likās kā jau visas citas multenes, kas pa tv iet :slight_smile:

3 Likes

Sveiki

1 Like

Sveicināts :slight_smile:

1 Like