Čaviņas, šajā “kas es esmu, un ko es te daru” emocijām pārpildītajā dienā!
Ziemassvetki nosvinēti, pipārkūkas un mandarīni apēsti, pienācis laiks neskaitāmu gada pārskatu jūrai. Arī pie mums forumā parādās diskusijas par gada animi, steam replay, utt. Šī topika ideja ir atskatīšanās, kā mēs katrs esam pavadījuši šo gadu, visas augšas un lejas, un apkopot to 12 bildēs - katru savam mēnesim. Tās var būt pašu foto, zīmējumi, kaut vai memčiki, kas jūsuprāt raksturo jūsu sajūtas un piedzīvoto šajā mēnesī( ideja aizgūta no @N0_0rie 2022 gada topika)
Janvāris. Sniegots rīts uz manas ielas, neilgi pēc tam kad beidzot biju atradis dzīvokli, un izvācies no tām nolāpitajām, viesstrādnieku, kaitēkļu un melnās grāmatvedības pārņemtajām kojām
Februāris. Tropu dienas zoodārzā, kur vairākas stundas pa rokām auklēju šo nepklausīgo jaunkundzi
Marts. Vienozīmi, mana nedēļa Prāgā. Kāpēc tieši šī bilde ar legāli atšķirīgu īsu citplanētieti ar elfa ausīm, mūku ietērpā, esiet mierīgi disneya advokāti… nezinu. looks cute
Aprīlis. Diorama @5umm3r miku figūriņai. Viss mēnesis, daudz mākslas piederumu un nervu šūnu šim projektam tika ziedots
Maijs. Maijs bija relatīvi mierīgs, daudz sanāca darbā puķītes bildēt, cenšoties novērst domas no drīzajām kolektīva izmaiņām
Jūnijs. ex-biologs savā dabiskajā vidē, plūcot puķītes ko likt aiz brillēm. Foto by @Kristianux
Jūlijs. Viennozīmīgi lielais foruma brauciens uz Kurzemi. Mūsu četrotne, otrās dienas beigās, neilgi pirms došanās atpakaļ uz Rīgas pusi
foto by @jurchiks, ja nemaldos
Augusts - nakts, kad Āgenskalnu izgaismoja tūkstots liesmas, un stabili pilsētas svētku košākā daļa
Septembris(augusts 2.0). Septembris pagāja vienās vienīgās naktīs. Muzeju nakts, zinātnieku nakts, baltā nakts, dzejas nakts, orientēšanās nakts… Konkrētais kadrs ir no dzejas pusnakts cirkā
Oktobris. Par spīti tam cik daudz foršu pasākumu mums bija oktobri, es tomēr personīgi šo mēnesi uztvēru kā viegli melanholisku laiku, ko veltīju iekšējām pārdomām un lietu salikšanai pa metaforiskajiem plauktiņiem. un vislabāk šādas pārdomas radās pie dabas krūts
Novembris. Viena liela lietus, izbesīšanās un spožu gaismu pārsātināta ņirboņa šķietami patriotiskās noskaņās.
Decembris. Šogad ar to svētku sajūtu absolūti bija švaki. novembra vidus temperatūras, viss slapjš, dubļains un pelēks…tāpēc bilde no mēneša sākuma, kad vēl bija cerība uz baltiem ziemassvētkiem