Tavs gads 12 bildēs

Čaviņas, šajā “kas es esmu, un ko es te daru” emocijām pārpildītajā dienā!

Ziemassvetki nosvinēti, pipārkūkas un mandarīni apēsti, pienācis laiks neskaitāmu gada pārskatu jūrai. Arī pie mums forumā parādās diskusijas par gada animi, steam replay, utt. Šī topika ideja ir atskatīšanās, kā mēs katrs esam pavadījuši šo gadu, visas augšas un lejas, un apkopot to 12 bildēs - katru savam mēnesim. Tās var būt pašu foto, zīmējumi, kaut vai memčiki, kas jūsuprāt raksturo jūsu sajūtas un piedzīvoto šajā mēnesī( ideja aizgūta no @N0_0rie 2022 gada topika)

Janvāris. Sniegots rīts uz manas ielas, neilgi pēc tam kad beidzot biju atradis dzīvokli, un izvācies no tām nolāpitajām, viesstrādnieku, kaitēkļu un melnās grāmatvedības pārņemtajām kojām

Februāris. Tropu dienas zoodārzā, kur vairākas stundas pa rokām auklēju šo nepklausīgo jaunkundzi

Marts. Vienozīmi, mana nedēļa Prāgā. Kāpēc tieši šī bilde ar legāli atšķirīgu īsu citplanētieti ar elfa ausīm, mūku ietērpā, esiet mierīgi disneya advokāti… nezinu. looks cute

Aprīlis. Diorama @5umm3r miku figūriņai. Viss mēnesis, daudz mākslas piederumu un nervu šūnu šim projektam tika ziedots

Maijs. Maijs bija relatīvi mierīgs, daudz sanāca darbā puķītes bildēt, cenšoties novērst domas no drīzajām kolektīva izmaiņām

Jūnijs. ex-biologs savā dabiskajā vidē, plūcot puķītes ko likt aiz brillēm. Foto by @Kristianux

Jūlijs. Viennozīmīgi lielais foruma brauciens uz Kurzemi. Mūsu četrotne, otrās dienas beigās, neilgi pirms došanās atpakaļ uz Rīgas pusi
foto by @jurchiks, ja nemaldos

Augusts - nakts, kad Āgenskalnu izgaismoja tūkstots liesmas, un stabili pilsētas svētku košākā daļa

Septembris(augusts 2.0). Septembris pagāja vienās vienīgās naktīs. Muzeju nakts, zinātnieku nakts, baltā nakts, dzejas nakts, orientēšanās nakts… Konkrētais kadrs ir no dzejas pusnakts cirkā

Oktobris. Par spīti tam cik daudz foršu pasākumu mums bija oktobri, es tomēr personīgi šo mēnesi uztvēru kā viegli melanholisku laiku, ko veltīju iekšējām pārdomām un lietu salikšanai pa metaforiskajiem plauktiņiem. un vislabāk šādas pārdomas radās pie dabas krūts

Novembris. Viena liela lietus, izbesīšanās un spožu gaismu pārsātināta ņirboņa šķietami patriotiskās noskaņās.

Decembris. Šogad ar to svētku sajūtu absolūti bija švaki. novembra vidus temperatūras, viss slapjš, dubļains un pelēks…tāpēc bilde no mēneša sākuma, kad vēl bija cerība uz baltiem ziemassvētkiem

8 Likes

Baigi nav tieksmes ko rakstīt…
Tā pat lielie mēneša notikumi ir šo pašu laipno ļautiņu ietekmē

8 Likes

ieraugu topic, oo this seems nice …atveru galeriju…ieraugu darba bildes viss apkārt …nevermind…izslēdzu telefonu
Sad Season 2 GIF by Friends

8 Likes

Dzēs ārā!

Tur ir vairāk gadu krājumi, roka neceļas pat iesākt
Plus man tāds darbs ka katru nedēļu tās nāks klāt.Kā darbā sakam neverending story

1 Like

Laicīgi jādzēš, johaidī. Jo ātrāk sāksi, jo ātrāk beigsi, un jo ilgāk atliksi, jo mazāk pēc tam gribēsies to darīt. Regulāri jādzēš. Es pa lielam vai nu iekopēju datorā folderos, ja ir kaut kas saglabāšanas vērts, vai izdzēšu tiklīdz kkur ir iepostots.

Es nevaru tā kā tu iedomājies jo tās bildes mēdz citreiz noderēt
Es vnk par to ka varētu nebūt tik daudz viņu kā ir bet ir kā ir

1 Like

Kam tev var noderēt vairākus gadus vecas bildes no darba?
But anyway, vismaz tad atsevišķā folderī/albumā salikt tās darba bildes, lai main albumā/galerijā ir tikai personīgās.

Es strādāju par vizuālo noformētāju apģērbu veikalā.Kolekcijas mēdz līdzīgas atgriezties līdz ar to der.
Plus veikala izkārtojums nemainās mums baigi tāpēc ja vajag saprast kā kādreiz bija pirms kādas izpārdošanas arī noder

1 Like

Pat man ir gadījumi kad vecas bildes ļoti noder. Teiksim ja augša piepeši izdomā ka vajag informāciju par kādas teritorijas bio daudzveidības pieaugumu.

Tad jāprasa darba telefonu, kurā specifiski iet darba bildes n shit. Stulbi kkā “piespiedu brīvprātīgi” savā personīgajā telefonā piedirst galeriju ar darba bildēm tā, ka pat savējās normāli nevar apskatīt…

baigi grūti izvēlēties tikai 12 bildes, par cik ļoti daudz kas šajā gadā piedzīvots un darīts! bet nu mēģināsim!

Janvāris:

brauciens uz Šauļiem, -23 grādos, manas džinsas bija piesalušas pie ciskām ;DD cepelīni, saulriets pie ezera un te bilde no krusta kalna naktī

Februāris:

brauciens uz Gdansku, Poliju, kur februārī jau bija jūtams pavasaris! :smiling_face_with_three_hearts: ļoti foršs brauciens ar ābolu pankūkām, panorāmas ratu, un vietu, kur sākās 2.pasaules karš

Marts:

sanāca pastaigāt pa kalnainu vietu 10 min attālumā no Viļņas, pašā Viļņā tiku cietumā (kā tūrists, to be very clear ;D ), also garšīgi paēdu aziātu restorāniņā “Asia Viet”

Aprīlis:

sanāca izbraukāt krustu šķērsu Saaremaa salu, izstaigāt dabas takas, klintis, pašā Kuressaarē palikām vairākas naktis, tikām pie garšīgām vakariņām un rēcīgu igauņu tv, kur bija “interesantas” reklāmas ;D

Maijs:

maijā sanāca pabūt Pērnavā, tad pa Vidzemi pabraukājām, bijām pie Sietiņieža, Bonsai parkā, japāņu mašīnu festivālā, bet visspilgtāk bija dzīvošana laukos, dārza darbi un šitādi mazi jaukumiņi

Jūnijs:

kruasāni, metro, luvra, triumfa arka, moulin rouge, basically Eiffel in love with Paris! :heart:

Jūlijs:

bija gan Kurzemes brauciens, gan citi forši notikumi, bet visspilgtāk sanāca Klaipēdā akvaparks ar delfīniem, pingvīniem, zivtiņām un citiem jaukumiem!

Augusts:

augustā sanāca ar viskaut kur pabūt, pat bijām Igaunijā uz vienu izrādi + @akitsu dzimšanas diena, Baltā nakts, mana vārda diena, bet kopumā bilde ar chimney cake - apzīmējot visus svētkus vienā kūkā ;D

Septembris:

brauciens uz Islandi, to visu nevar vienā bildē ielikt, bet nu te es pie meteorīta krātera ;D

Oktobris:

mans mīļākais mēnesis! :smiling_face_with_three_hearts: sanāca superforša dzimšanas diena, super forši helovīni un visādi citādi jauks, rudenīgs un skaists mēnesis!

Novembris:

padzīvojāmies Pērnavā, @akitsu turēja rokā čūsku, te mazi aligatori no privātā zoo, papildus nodzīvojāmies pa spa un ēdām all you can eat bufetē - much needed rest that sums up November.

Decembris:

sarēcos par šo bildi, bet yeah ziemīšu periods -taisīt ēst, apēst uztaisīto, gulēt un atkal ēst ;DD

5 Likes

tur pēc idejas ir darba telefons uz vietas bet viņam tur ir tik sliktas kvalitāte ka vadība lūdz ar saviem telefoniem bildēt

1 Like

Viss vienas ceļojumos, damm

1 Like

jā, ļoti mērķtiecīgi gribēju kaut vai uz nedēļas nogali, kaut vai Pērnavu (kas ir 2h brauciens ar autobusu pa 5 eiro), bet kaut kur izbraukt, lai ir ceļojuma sajūta

1 Like

Episks gads!

Jālūdz vadībai dabūt normālus darba telefonus. Kaut kāds izsmiekls, for real.
Jēdzīga kamera ir pat podziņtelefoniem, es atceros, kad mutere dabūja pirmo smartphone, tā kamera bija reāli sliktāka par iepriekšējo podziņtelefonu :smiley: