Vai ir kāds ikdienišķs vārds, kas Tev nepatīk?

Mums visiem ir sava leksika un maniere un vārdu krājumus, kuru lietojam ikdienā. Vai ir kāds vārds vai teiciens, kas citiem liekas nekas īpašs, bet Tev to izdzirdot ir besis? ;D

Man, piemēram, baaaigi nepatīk vārds “būtībā”, kuru lieto visur kur vajag vai nevajag.

Ooof, I feel called out :melting_face:

Mani laikam kacina twitch valodas izteicieni

1 Like

kas tie tādi ir?

Kapaa, kekw, poggers

1 Like

vēl man for some reason nepatīk vārds “potenciāli” atgādina potensi ikreiz kad to dzirdu :sweat_smile:

“like, literally”

bet nu like potenciāli būtībā jau varam arī literally runāt par kekw ne? :joy::joy::joy::saluting_face:

1 Like

Uwu :thinking:

1 Like

es biju aizmirsusi par viņa eksistenci ;DD

Jebkurš brīdis kad sarunā latviski tiek jaukta iekšā angļu valoda, tikai lai izklausītos krutāk, vai esot pārāk neērti lai to pateiktu latviski.

3 Likes

Gadījumā tā nerunā vairāk kā puse Z paaudzes?

1 Like

Tā runā vairāk kā puse Z paaudzes un man tas nepatīk. Izklausās neizglītoti. Pat necenšas rast vārdus ar kuriem izteikties valodā kurā notiek saruna.

1 Like

Lol, es atcerējos, kā pārmācīju māsīcu neiejaukt “labi” krievu valodā

Ja tu vēl zinātu, kā viņi sarakstās…

1 Like

Labprāt palikšu neziņā.

1 Like

Pareizi.

Vārdi, kas mani trigero:
ZPD
Jebkurš seksualitātes vārds
Jebkurš vārds, kas apraksta sievietes dzimum locekli

ZPD - 3 trigejošas dienas manā dzīvē

Jebkurš seksualitētes vārds - “lezbietes”, “geji”, “nonbinary”…nez, tie vārdi ir tik ļoti aptraipīti ar propogandu, ka viņi jau sen ir zaudējuši savu patieso būtību.

Sievietes dzimumlocekļi - man liekas, ka kāds valodnieks ir bijis izvirtulis un centies šo vārdus padarīt tik pretīgus, lai sievietēm negribētos par seksu runāt. Pe**, Vāvere, Vag***, Cum-dum…Reāli pretīgi…

angliscismi mani tik ļoti nebesī kā tiktok slengs - visi šite slaaay un yaaas queeeen. vienubrīd nevarēja izbēgt vienaudžu vidū XD

2 Likes

Esmu diezgan drošs ka latviski to detaļu sauc par kutekli

Paga, ko? :eyes::rofl:

I mean viriešu vaginas nav labākas…