Oh yeaaah - slidenais temats! Lets f*cking go!
Es īsti nezinu, kāda pašlaik ir man stadija, bet es esmu sasniedzis tādu “mieru” - jo pa ilgiem laikiem, man ir mērķi, ko vēlos sasniegt un kam es sevi veltu. Beidzamās attiecības bija pirms gada - viņa gribēja veidot ģimeni, bet es īsti nejutos tam gatavs. Mums bija jautri - bet tas man lika vairāk domāt par “komfortu” nekā mīlestību vienam pret otru. Es sapratu, kas tas nav pareizi pret viņu un arī viņa saprata, ko īsti vēlās. Mēs izrunājāmies par šo tēmu un devāmies katrs savā virzienā, saprotot ka neesam uz viena viļņa.
Ko es esmu sapratis - kad esmu attiecībās, ir jauki turēt viens otra roku, kad esi apgūlies un lūkojies uz debesīm vai griestos pa nakti, runājot par seno Romas impēriju. Tas ir jautri. Es vienmēr lūkoju attiecībās, lai otra pusīte ir tādā pašā līmenī, kā es jūtos ar labākajiem draugiem (bet tagad jau romantiskā ziņā). Es esmu redzējis un piedzīvojis daudzas lietas savā dzīvē - vai nu barojot jenotus un čūskas Kanādā, vai guļot pie okeāna pludmalē Jaunzēlandē, pat sēžot pļavas vidū, kad ir pilnmēness un kalni fonā - domājot, ka aiz manis parādīsies Moria’s vārti (Lord of the Rings reference). Esmu rakstījis dienasgrāmatas, kad to darīju - kopā ir 3,5 sarakstītas. Bet ir bijuši momenti, kad es esmu kādā mirklī vēlējies dalīties ar kādu - un ne ar draugu, bet nu ar partneri. Attiecībās Tu viens otru cel augstāk - palīdzi ar sapņiem, kopīgi gatavojiet, kaciniet viens otru, nodarbojaties ar mīlas priekiem dienu un nakti, aptekalē kad abi ir saslimuši utt. Tas var būt burvīgi.
Bet, kad esi viens - arī tur ir savs labums. Kā jau saka - cilvēkam vispirms ir jāiemīl sava kompānija pirms dala to ar kādu citu. Man patīk būt ar sevi un savās nodarbēs - un labprāt tajās arī dalos ar saviem draugiem (puišiem un meitenēm). Es neizliekos īpaši viņiem - kāds esmu, tāds esmu. Man ir savs humors, skatījums - es akceptēju un uzklausu pārējos - jo, cilvēki pasaulē ir daudz, un katram ir savs stāsts stāstāms. Tu vari darīt lietas savā tempā, bez liekām skriešanām.
Lai vai nu kā - burvības ir abos.