Vai cilvēks var būt laimīgs vienatnē, bez romantiskām attiecībām? Jeb pros and cons

aizdomājos par to, ka ir cilvēki, kas apzināti lec attiecībās (pat ja tās ir visai šķidras), jo baidās palikt vieni ar sevi un tad reāli pat, ja ir shit attiecības, tomēr pie tām turās, jo nedo’ dies’ būs’ viens vecumdienās. ;DD
tad ir cilvēki, kas apzināti nevēlas attiecības, jo jūtas laimīgāki un piepildītāki esot paši ar sevi.
regardless aizdomājos:

• kādi ir pros and cons esot attiecībās?
  • un kādi ir pros and cons esot vienatnē?

also vai esot viens cilvēks ir tik tiešām laimīgs, vai tomēr tas ir apmāns, jo we hoomans are social beings.

4 Likes

Kā vientuļniekvēzis ar stāžu - vienatne ir ekonomiski izdevīga. Mazāki tēriņi ēdienam, ūdenim, elektrībai un izklaidei, tu vari bez nekādiem sirdsapziņas pārmetumiem dzīvot visai spartiski. Like neēst vakariņas ja neesi izsalcis. Neslēdzot iekšā gaismu, ja tev ir skābs garīgais un gribas būt tumsā klausoties iceberg explained viģiku. Dzīvojot neviens neteiks kā dzīvot tas ar ir pluss. Neviens neteiks ka pusplikam cept zivju pirkstiņus 11tos vakarā dzerot rumkolu un dziedot līdzi ABBAS dziesmām nav prātīga ideja

Esmu patiesībā tik ļoti pie tā pieradis, ka ir grūti iedomāties ar kādu dzīvot kopā, lai arī kā sasodīts gribas attiecības. Bet nu, gribēt var daudz ko, tāpēc jānovērtē un jādzīvo dzīve kāda tā ir

5 Likes

Hot take: relationship is a social construct… avots random reddit xd

Society itself is a social construct XD

3 Likes

Attiecībām PROS:
Komunālie.
Emocionālais atbalsts
Pozitīvāks skats uz nākotni.
All THE CUDDLES AND AFFECTION!

Vienatne PROS:
Pats par sevi atbildi
Nevienam nav jāatskaitās
Finansēēs T_T
Deprešņaks un depresīvāks skats uz dzīvi.
Par nākotni vispār nereāli domāt.

2 Likes

pros vienatnē:

• you’re your own boss, in everything, no limits (except the law of course)

cons vienatnē:

• nobody to hug
3 Likes

Man kā introvertam būtu pa daudz ja kāds mani ņurcītu arī manās mājās, sāktu kā pikts kaķis vēl uzvesties XD. Tad kad socializējos, sure, go ahead, izmanto mani kā stresa bumbu

Vnk būšana ar sevi divvientulībā ļauj apsmadzeņot visu to sūdu kas notiek pasaulē. It’s shit, but what ya gonna do about it. Attiecības karus un klimata maiņu neatspēko.

1 Like

Oh yeaaah - slidenais temats! Lets f*cking go!

Lets Go Hot Ones GIF by First We Feast

Es īsti nezinu, kāda pašlaik ir man stadija, bet es esmu sasniedzis tādu “mieru” - jo pa ilgiem laikiem, man ir mērķi, ko vēlos sasniegt un kam es sevi veltu. Beidzamās attiecības bija pirms gada - viņa gribēja veidot ģimeni, bet es īsti nejutos tam gatavs. Mums bija jautri - bet tas man lika vairāk domāt par “komfortu” nekā mīlestību vienam pret otru. Es sapratu, kas tas nav pareizi pret viņu un arī viņa saprata, ko īsti vēlās. Mēs izrunājāmies par šo tēmu un devāmies katrs savā virzienā, saprotot ka neesam uz viena viļņa.

Ko es esmu sapratis - kad esmu attiecībās, ir jauki turēt viens otra roku, kad esi apgūlies un lūkojies uz debesīm vai griestos pa nakti, runājot par seno Romas impēriju. Tas ir jautri. Es vienmēr lūkoju attiecībās, lai otra pusīte ir tādā pašā līmenī, kā es jūtos ar labākajiem draugiem (bet tagad jau romantiskā ziņā). Es esmu redzējis un piedzīvojis daudzas lietas savā dzīvē - vai nu barojot jenotus un čūskas Kanādā, vai guļot pie okeāna pludmalē Jaunzēlandē, pat sēžot pļavas vidū, kad ir pilnmēness un kalni fonā - domājot, ka aiz manis parādīsies Moria’s vārti (Lord of the Rings reference). Esmu rakstījis dienasgrāmatas, kad to darīju - kopā ir 3,5 sarakstītas. Bet ir bijuši momenti, kad es esmu kādā mirklī vēlējies dalīties ar kādu - un ne ar draugu, bet nu ar partneri. Attiecībās Tu viens otru cel augstāk - palīdzi ar sapņiem, kopīgi gatavojiet, kaciniet viens otru, nodarbojaties ar mīlas priekiem dienu un nakti, aptekalē kad abi ir saslimuši utt. Tas var būt burvīgi.

Bet, kad esi viens - arī tur ir savs labums. Kā jau saka - cilvēkam vispirms ir jāiemīl sava kompānija pirms dala to ar kādu citu. Man patīk būt ar sevi un savās nodarbēs - un labprāt tajās arī dalos ar saviem draugiem (puišiem un meitenēm). Es neizliekos īpaši viņiem - kāds esmu, tāds esmu. Man ir savs humors, skatījums - es akceptēju un uzklausu pārējos - jo, cilvēki pasaulē ir daudz, un katram ir savs stāsts stāstāms. Tu vari darīt lietas savā tempā, bez liekām skriešanām.

Lai vai nu kā - burvības ir abos.

5 Likes

Protams

1 Like

Welcome to Body pillow invention.

1 Like

Adam Devine Reaction GIF

1 Like

Problemas ir tikai, tur kur saskati. Pats bedīgakais ir būt nelaimīgam būtot kopā. Cilvēks nav ne brīvs, ne laimīgs. Taka cietumā

2 Likes

Kā saka relationship is about comprise… tāpat ka cietumnieks un sargs… tā es to redzu, bet tas subjektīvs jautājums.

2 Likes

man liekas relationship goals ir, ka tā otra pusīte to support’o un abi to dara kopā.

not sure vai tas ir pros, tho
lai gan arī attiecībās tāds var būt, it sevišķi ja ir unhappy marriage etc

1 Like

Haha - šī ir jautrā daļa :sweat_smile: Abi bez biksēm un cepj zivju pirkstiņus nakts laikā

4 Likes

I mean ideālā gadījumā jā…bet nu realitāte nekad nav ideāla.

1 Like

Cilvēki iemīlas ar acīm, tas fakts. Tad iztēle parņem un ir pink glasses over. Tad drusku bioloğija apdulina un rodas LOVE.

1 Like

fishfingers and fingering

7 Likes

Trakākais ir cilveki, kas to duluma dozi ķer. Tie pasvarā nekad nav laimīgi. Esmu sastapis tādus daudz, pec pieredzes ar mietu tik pabakstu. Nelaižu tuvāk.

1 Like

fishing fingers and fingering fishes :lmao:

4 Likes