Šis jau atgādina “gay fish” no South Park
Man liekas ka cilvēks mierīgi var būt vienatnē, vienkārši sākumā ir ļoti grūti samierināties un pēc tam tas ir vienkārši, jo tu sāc veltīt savu laiku citām lietām un par to ļoti nedomā, tādēļ.
Cons
Feeling lonely
Pros
You can study even at like 4-5am
Go to exercise when ever you want at any time
No constraints by others of any kind
Disagree on this part. Tested and proven.
Cenetīšos neatkārtot jau izpausto un pieturēties pie oriģinālā jautājuma struktūras:
Vienatnē:
Pros
Var sevi lutināt bez vainas sajūtas
Var palaisties/izlaisties
Optimālāka ēdiena gatavošana vairāk maltītēm
Neierobežota platība interešu piekopšanai, pm. klausīties savu mūzikas žanru skaļi
Cons
Var sevi izlaist pārāk daudz
Par tevi neviens (iespējams) nerūpējas (tiem kas ikdienā nesaskaras ar rūpēm reizēm pat neapzinās cik ļoti tas ir nozīmīgi kā sociāla izpausme)
Nepārtraukti pietrūkst cilvēcígā siltuma
Greizsirdība un laimīgiem pāriem
Attiecībās:
Pros
Veselīgās atiecībās nebūs vientuļības sajūtas, pat ar minimālu kontaktu
Tieksme sevi pilnveidot
Gatavošana un ēdienreizes kopā
Sajūta, ka kāds gaida tavu atgriešanos kopējā vidē (mājàs)
Cons
Būt ilgstoši prom ir nepatīkami
Dažiem jaunais sarakstīšanās/sazvanīšanās apjoms ir nomācošs
Vairāk drāmas un kompromisu meklēšanas (not a con, but not a pleasant process either)
Mazāka iespēja gatavot savai gaumei (gaume, alerģijas)
Jāierobežo laiks savām interesēm
Nepieciešamība stingri ievērot partnera preferences, dienas ritmu un citus ikdienas faktorus
Man patiesībā liekas ka ar to izlaišanos ir otrādāk. Vienatnē tu centies sevi uzturēt, lai vieglāk sevi notirgot attiecību tirgū. A esot attiecībās tu izlaidies, uzaudzē alus vēderu un staigā apkārt netīrā vaifbīterī un jau pusgadu soli ka salabosi plauktu, jo mērķis- attiecības/ laulība - ir sasniegts. Vismaz personīgqis novērojums
Tāpēc pārmērīga izlaišanās ir iekš cons. Attiecību pusē izlaišanos īsti negribēju likt, jo to var pārāk plaši un negatīvi interpretēt.
teoretiski izlaidīsies viens vairāk, mazak credibility pret sevi un citiem. Pat ja otra puses meklējumos, tu sevi no malas neredzi. Vismaz man tā ir.
izlaisties, nozīme ir rutinā. Cilvēka rutīna nosaka, kas tu esi. Pa laimi rutīnu va mainīt, un cilvēks va mainīties.
Es domāju tas ir atkarīgs no tava stāvokļa, ir mirklis kad tu vispār uz visu padoties un tad “I don’t really care how I look or about my situation, as everything pointless”.
Jo tu centies un izgāzies un nekad netiki attiecībās ,un tad tu aizej nihilismā, pēc tam tu kaut cik sevi sakārto un improve nevis priekš kāda cita, bet tikai priekš sevīm, jo es šaubos ka kādreiz būšu savā dzīvē kādās attiecībās un nav nekāda jēga par to vairs prātuļot.
_
Es domāju ka daudzi cilvēki domā ka viņu dzīve uzlabosies kad viņiem būs kaut kāds cilvēks kas viņu atbalstīs, bet reāli pašam viss ir jādara.
njā, vot šitajam noteikti nevajadzētu būt in the first place. attiecībām in general jābūt tādām, kas jau pašā sākumā ir more pros than cons, un ja abi nav ar līdzīgām interesēm, tad vismaz jābūt mutual agreement, ka abiem ir laiks savām interesēm,
Galvā lien viens sakāmais, pārfrāzējot: Drāzties nevajag baidīties, drāzties vajag mīlēt.
Katrs var atrast savu domu. Esot vienam ir savas rūpes. Kopā, viņu iespējams ir mazāk. Vienkāršāk lietas sadalīt. Kaut ko saorganizēt. Ir kam uz pleca drošāk paraudāt un pataustīt siltu (silts šņabis neskaitās).
Kopē esot arī būs rūpes. Jaunas un nezināmas, ka domāsi, vienam nu i labāk. Bet pat šajos mirkļos tu sevi iepazīsti, izproti. Saproti robežas, prasmes. Priekš sevis atklāj jaunas lietas.
Ja mēģināt tā īsumā.
Vientulībā var būt laime un noteikti ir. Kā arī cilvēki, kuriem nekad nav bijuši un nav gribējies bērnus, kaķus vai suņus. Šeit vien galvenais, kā tu aizpildi savas tieksmes. Un jā, ja nekad dzīvē nav bijis seksa, tad to ar negribēsies. Gluži kā cilvēki kuri nekad nav dzēruši alkoholu - vai viņiem no tā mazāk jautri pasākumos? Un kas visvbeidzot ir laime? Ja tu saproti, kas tev nes laimi tad pie tā turies. Droši vien.
Mana pseido filosofija…
Vienatnē jūtos ļoti nelaimīga, kad gribas ēst, bet ļoti negribas pašai taisīt
Oi, tas taisīt kaut ko sev vienai pašai ir ļoti sāpīga tēma
Es un mans asais ķirbju un kokosriektu piena karijs teikšu tā - skill issue XD
Bet nu labi, man ar parasti sanāk divas porcijas, jo gatavoju itkā būtu ĝimene jābaro
Nu neeeeee. Šis var retu reizi derēt kā tāds late night snack, bet ne ēdienreize :D
Viena no ātrākajām maltītēm, ko var pagatavot - kuskusu ar tunci. Es parasti piešauju garšvielas kuskusam pirms leju karsto ūdeni virsū. Tad samaisu, un tad lieku tunci. Tad var piešaut papriku un ķiršu tomātiņu. Šis baigi ātri - 10-15 min un maltīte gatava.
Bet saprotu - man arī sev pašam ne visai gribās sevi labi barot… bet ja ir otrs, tad gatavošu kā uz vella parauts Vai ja nāk ciemiņi
No šamējiem nekas labs nebūs Nezinu vai mans kuņģis nav pieradis, bet man vienmēr slikti no viņiem. Ir labi, bet tikai nedēļas nogalēs sliktākajā gadījumā.
Tuncis, peeee. Šis ir mans pēdējā laika atklājums quick meal:
Bet reāli problēma dzīvē - kad bija tā otra pusīte, tad bija dzinulis kārtīgi ēst taisīt. Bet vienam… grūta dzīve…
Vici dārgi palikuši. Nācās pārslēgties atpakaļ uz parastajiem pelneņiem
Valdo ir visādas " aplej un ēd" maltītes arī
Rimčikā ir visādas saldētās maltītes arīdzen