Sanāca pilnībā noskatīties “Campfire Cooking in Another World with My Absurd Skill”. To skatoties, sapratu - ja kādreiz būtu tā, ka nonāktu “isekai” tipa pasaulē, es būtu pat priecīgs, ja mans galvenais skills būtu “Online Grocery”. Kādas vēsmas varētu virpt pasaulē, kur nepazīst to ēdienu.
Noskatīties šo sēriju iedvesmoja “Delicious in Dungeon” - tik ļoti, ka šodien īpaši pasūtīju Anime Cookbook, kur ietvertas dažādas receptes, kas reiz gozējušās uz TV ekrāniem, lai vienmēr pa rokai būtu kāds avots, kur smelties kādu ideju.
Es vienā no mītiņiem jau atbildēju ka kekkai sensen trakajā pasaulē gribētu atjēgties( asins maģija un citu dimensiju imigranti). Bet nu tā bija ļoti impulsīva atbilde un nopietnāk padomājot par to visu…Fullmetal alchemist pasaule. Tehnoloģiski daudz tuvāk mūsdienām nekā parastie isekai bet joprojām ir tā piedzīvojumu aura. Un maģija. Un automail.
Honestly, kamēr man ir “status” logs, spēja mācīties jaunus skillus dažādos veidos, un tajā pasaulē ir brīnišķīga daba, maģija, un smukas meičas, un es pats neesmu fugly, tikmēr jebkura pasaule der. Tā uz sitiena nosaukt kādu nesanāks, nevaru atrast pareizo bookmarku, un no galvas neatceros.
Manuprāt, kā augs. Piemēram, visi sēņu pokemoni būtu vairāk uz sēņu garšu / tekstūru (varbūt kaut kādi Parasecti vēl būtu sēņu / garneļu garša). Bulbazaurs noteikti pēc kāposta (nu, vismaz ķermeņa augšējā daļa).
domā appletun garšotu pēc reāla pīrāga? manai(biologa) smadzenei vienmēr licies ka tā ir vnk bieza āda, kas tikai vizuāli atgādina pīrāgu…un atklāti sakot ideja par radījumu kas ir pa pusei rāpulis, pa pusei konditorejas izstrādājums man uzdzen viegli eksistenciālas bailes XD
like… vai pīrāga daļā turpinās viņa mugurkauls? vai arī tas pīrāgs ir analoģisks pērlēm, un īsti nemaz nav daļa no tā ķermeņa, un pīrāgu ievācot tur paliek gaļaina iedobe?