The Horus Heresy trešais izdevums

Games Workshop nesen atklāja nākamo The Horus Heresy galda spēles izdevumu, kopā ar jaunu video un jaunu komplektu.

Šī izlaiduma sāls ir beidzot pieejamās Saturnine tipa terminatoru bruņas un Saturnine drednauti, kas līdz šim ir bijuši tikai mīts, kas ir uz brīdi parādījies kādā no agrākajiem Warhammer komplektiem:

Nu Saturnine ir oficiāli atgriezies un būs liela daļa no jaunā komplekta, kura cena vēl nav zināma.

Mana lielā cerība ir ka līdz ar jauno izdevumu Games Workshop papildinās savu izprintēto grāmatu krājumu, kas pašlaik diezgan ļoti nīkuļo. Pavisam nesen, iznākot jaunajam Imperatora Bērnu leģiona komplektam iznāca arī no jauna izprintēta HH piektā grāmata - ‘Fulgrim’ (kas jau ir nonākusi manā īpašumā :smile:). Tā kā cerams ka šoreiz arī tiks piedzīvots kas šāds un tiks izprintētas vismaz kādas trīs senākas grāmatas.

3 Likes

2 Likes

Labs. Vispār kā tagad sanāk, Horusa ķecerības kanons ir izmainīts vai tas vēl projām ir pa vecam?

Vispār kā domā, cik maksās jaunais komplekts?

Nekas netiek mainīts. Tikai papildināts.

Iepriekšējais komplekts maksāja 250€. Visu jauno komplektu cena kas tagad iznāk un satur vienu armiju ir konstanti 180€. Domāju ka viņi diži necels cenu jaunajam komplektam un tas paliks pie 250€-280€.

1 Like

Jebkurā gadījumā domāju ka viņu galvenais uzdevums būs piesaistīt jaunus spēlētājus 30k. Cik esmu dzirdējis tad tieši 30k spēlētāji ir baigie elitisti un liek lielas naudas uz dažādiem specifiskiem miniatūru uzlabojumiem. I.e. specifisks ierocis, ķivere, plecu bruņas. Gan jau ka būtu labi dabūt vēl tādus cilvēkus.

Labi, ka tā. Savādāk es biju dzirdējis baumas, ka lietas tiek mainītas.

Šo būs kārdinājums paķert. Uz to figūriņu skaitu, pieņemu sanāk izdevīgi. Iepriekšējos komplektos man ne tik ļoti saistīja tiranīdi.

Kuras tad? :smiley:

Kaut kā viņi tā dara ka uz pirmajiem lielajiem komplektiem cena uz miniatūru ir mazāka. Iespējams tāpēc ka šo komplektus ražo lielākā skaitā.

Vienīgi zini ka 30k spēles noteikumi atšķiras no 40k. Taču esmu dzirdējis ka 30k miniatūras var izmantot arī 40k spēlēs.

Kaut ko ap to, ka Wargaming sāk modināt imperatoru - šis kaut kādas dzīvības pazīmes sākot izrādīt. Nodomāju, ja nu pēkšņi kas liels tiek mainīts, Horusa ķecerības kanos ar varētu nebūt pasargāts. :D

Iespējams iekšā esošajam cilvēkam nav nemaz nepieciešams likt rokas iekšā bruņu “piedurknēs”. Tā kā viņiem ir implantētas melnās bruņas (black carapace), tad rokas varētu sakrustot un vadīt bruņas tīri ar domām. Tāds pats princips kā drednautiem, bet ar eksistējošām ekstremitātēm.

1 Like

Te teiciens: “Built like a brick shithouse” ir vietā, pieļauju

Vēl varianti.

1 Like

Šie ir kā tie cilvēki izskatās (vairāki varianti) vai pieņēmumi, kā izskatās?

Laikam redzējām tik kā izskatās Space Marines, kad Titus no Deatch Watch tika pārmests uz Ultramarines spēlē vismaz.

Potenciālais Space Marine izvietojums bruņās. Pirmais ir tāds klasisks variants Drednautu gadījumā.

Komplekts ir pieejams iepriekšpārdošanā https://www.warhammer.com/en-EU/shop/horus-heresy-age-of-darkness-saturnine-2025-eng
245€

1 Like

Eh, zināms kārdinājums ir, bet es vēl neesmu izkrāsojis savas iepriekšējās figūriņas. xD

2 Likes

Runājot ka HH spēlējas diezgan citādi nekā 40k. Vairāk taktiskāk. HH nav problēmas kā 40k ar meta frakcijām kur dažas ir par stipru vai par vāju, jo galu galā HH cīnās space marīņi pret space marīņiem.