Splendid Palace izrādes "Lux" nominātiem un citi kino

A nukaa fiksimuz Splandid

“Splendid Palace” bez maksas varēs noskatīties “Straumi” un citas “Lux” skatītāju balvai nominētās filmas https://search.app/xpt1Fa1f8ptEXyZx9

3 Likes

tas ir tiiiik forši! moš aiziet vēlreiz noskatīties, man jau ļoti patika

Man laikam ar derētu aiziet noskatities beidzot. :sweat_smile:

3 Likes

Straume jau aizsista, Animal un Julie Keeps Quiet vēl pieejamas.

Protams saprotams, ir iespēja var aiziet un tiešām aiziet atbalstīt, tādas filmas ir retums un kā saka, balsojums notiek ar rubli, tādā veidā parādot, ko cilvēki vēlas.

Bet no vienas puses man vienā mirklī jau sāka nelabi mesties - Straume šo, Straume te, Straume tā, Zilbalodis kaut kā tā un visādi. Un izrādās Latvija ir talantīgi režisori, mēs kaut ko mākam, kas to būtu domājis.

Mazliet pat nelabi metas, protams par Gintu liels prieks, ka cilvēkam tā sanācis. Bet Latvijas dažas personības uzvedas, ka bez viņiem nebūtu nekas sanācas, nu nekādi.
Un kur bijāt ātrāk - sen esat nolaiduši pa burbuli Latvija kino, lai gan mums ir talantīgi cilvēki un daudz, uzņēmumi radoši.

3 Likes

Kinītī drīz rādīs vienu interesantu latviešu filmu par vampīriem - Mūžības skartie, pēc treilera spriežot, tai vajadzētu būt feinai.

Uz Sapni ar Mazo arī izskatās, ka varētu būt feina filma.

Vecāku sapulce izskatās tāda muļķīga, bet arī kaut kas.

Bija vēl viena latviešu filma, arī ar slaveniem aktieriem, drāma it kā, bet tā, izskatās, jau ir beigusies FC.

Tā kā man liekas, ka latviešu kino sāk atdzimt.

2 Likes

nu vienubrīd baigi likās, ka spiež baigi un kvantitāti ne kvalitāti. Par katru dvēseļu puteni vai pilsētu pie upes bija kkads svingeru rip -offs. Un arī no tām labajām, bij baigais hit or miss. Man personīgi Janvāris patika bet zinu ka daudziem viņš likās pārāk bohēmisks un samākslots. Visi šitie Neona pavasari un Nemierīgie prāti man ar man bija pa traku, lai gan no kinematrogrāfijas laba manta izskatās

1 Like

Vienu mirkli bija jau LV kino 100 gade, kam pa godu nu lūk salaida n-tās filmas.
Protams pašlaik jāsaka arī paldies LV strīmingam, kuri taisa , uztur un ražo kaut kādas filmas /seriālus.

1 Like

Tas būtu interesanti redzēt Latviešu skatījumu par vampīriem :D

Ir šitas, bet to latviskā skatījuma tur ir tikai autore XD. Cik atceros nevienā vietā nebija minēts kur īsti darbība norinās, un visiem tēliem bija eiropeiski vārdi

Diemžēl nefigurēja Oļģerts Zobs, Zigrīds Kodējs vai Jāzups Asiņainis

1 Like

Nu tad gaidi 6. februāri.

Viestarts Sūcējs ;DD

2 Likes