Ho! Ho! Ho!
Pakas nāk, pakas skrien, Salavecis aizņemts nu dien.
Kādam pienācis! Kādam ceļā! Bet viss būs un notiks, platais smaids sejā būs, acis mirdzēs spoži!
Šeit tad dalāmies, kurš grib, ar savu prieku un saņemts, kas ir.
Ho! Ho! Ho!
Pakas nāk, pakas skrien, Salavecis aizņemts nu dien.
Kādam pienācis! Kādam ceļā! Bet viss būs un notiks, platais smaids sejā būs, acis mirdzēs spoži!
Šeit tad dalāmies, kurš grib, ar savu prieku un saņemts, kas ir.
Vai tad mēs paciņas negaidām atvērt ar Z-svētkiem? Pēc Ziemīšiem, tad jau protams var visu uzreiz likt.
Gaidam. Gaidam…
Varbūt kādam jau neciešas atvērt XD Mazliet apetīti uzbriedināt ta vajag :D
Es savējo vēl gaidu
Paldies par burvīgo dāvanu.
Priecīgus Ziemassvētkus:)
Nu ko svētku vakars klāt, un dāvana jāpako ārā.
Featured- divi Tupperware trauciņi, trifeļu eļļa(es autā) kaltētas baravikas, kūlināts sāls, gaļas termometrs un apsveikums
3 gaļas iesmiņi - zobeni, ir bonusa materiāls dzimšanas dienā( vēl lielākā autā)
Lielais paldies (ne tik ļoti) slepenajam salavecim
Man dāvaniņa kaut kur nozudusi
Oh no, tas gan čābīgi
Bēdīgi
Kādā kontekstā? Tukšs pakomāts?
nezinu, vnk nav atnākusi, nav atsūtīta, i dunno
Ganjau nosūtīta ir, bet vēl ceļā
Manējo lkm ar rúķi elsodami stiepj. Bet, jo saldāka atpakošana büs
Rūķim nebija tik liels iepakojums lai visu sapakotu tev xD ieilga sūtīšanas process xD
Plus mums jau te bija pāris ieskaitot mani kas nosutija neilgi pirms Ziemassvētkiem tāpēc domāju ka gan tik pec Ziemassvētkiem dabūsiet kas vēl nedabūja
Pakomāts nekad nav tukš. Var pats sev uzrīkot Ss. Paņemt fleki un taisīt uznboxing pakomātam
Paldies slepenajam salavecim/-ei. Dažādi našķi un citas noderīgas lietiņas! Cepumspiedes izmantošu jau šodien. Man bija īsts Ziemassvētku “Inception”
Sargs ņēma savu darbu tik nopietni, ka pati knapi tiku pie atsaiņošanas!
Liels paldies Slepenajam Salavecim! Ļoti novērtēju jaunus kaķu magnētiņus kolekcijai!
Un, tā kā šogad, nu galīgi pa galvu, pa kaklu kkā gatavošanās Ziemassvētkiem, tad mega lampiņas ļoooti noderēja uzburt svētku sajūtu!
Ar bērnišķīgu prieku šodien plēsu visu vaļā. Tik forši ka katra lieta bija atsevišķi sasaiņota, viens pārsteigums pēc otra :D
Kā arī svecīte, saldumiņi un tagad arī varēšu oficiāli kļūt par hipiju ar batikošanas komplektu :D Lielais paldies rūķītim!
Man arī viss cītīgi sasaiņots, palūkoju ka nāksies mazliet elkoņsmēra pielikt lai patieso skaistumu parādītu. Un to ātrākais rītvakar varēšu, būs uz laukiem pirmām kārtām jāaizbrauc.