Nopērkot mazliet sāļās karameles lakricu, gribēju tieši lakricu, bet nebija, tas bija tuvākais variants. Laikam @Kristianux sakoda.
Filma lieliska. Aktieri, scēnas, atmosfēra, mūzika - ahhh manu austiņas. Nu tik fantastiski sadarīts.
Maikls B. Jordans vispār interesants tips, neteiksim, ka viņš rauj zvaigznes no debesīm, bet viņā kaut kas ir. Un šeit viņš diezgan labi tiek galā ar diviem dažādiem personāžiem. Itkā viens un tas pats, bet ir jūtamas nianses.
Un vēl autori pamanījās pa vidu melnādaino shit talking and faking ieplīt humoru, sociālu zemtekstu un pavisam nesliktu un labi nopakotu sižetu, ar labu background.
Un tik šikus titrus, beigu scēnu, sen neesmu redzējis.
Drīzāk tiešām kā trilleris nevis kā šausmene.
Idejas uzbūvē dikti atgādina From Dusk till Dawn, tikai reversā. Bet tas ir vien no daudzajiem zobratiem, kas šeit griežas.
Pašlaik 9 kodieni no 10.
Paredzu, ka verētu noslīdēt uz 8 vēlāk.
Šī ir tā filma ko es turu azotē, ja man pēkši pavilks noskaņojums iet uz kino. Pa lielam sliktas atsauces neesmu dzirdējis. Tās variē no “normāli” līdz “labi”.
Es tur ņi pri čom, man bija citas lietas, un es tak pats rakstīju, ka jums ar Wizardu jāsaskaņo, kas, acīmredzot, nenotika…
Viņa jau ar mani tāpat nenāktu divatā, tu ko.
Liekas pēdējo reizi es tā pa tiešām gribēju iet uz IMAX lai skatītos otro Kāpu. Bilde mājās ir visai tuva pieredzes ziņā, man gan galīgi nav tāda subūfera kā kino. :D
Mjā, Kāpa kino bija kaut kas cits.
Pirmo daļu noskatījos mājās, bija feini, bet otrā daļa kino - vienkārši 11/10, tā atmosfēra ir nepārspējama, kkāds subwooferis nu galīgi neturēs līdzi.
Vienīgais, ko es ļoti vēlētos redzēt kinoteātrī, ir OLED ekrāns, vai kaut kas tamlīdzīgs. Lāzeru projekcijai tomēr ir light bleed, un vnk melns nav melns, un mani tas tā besī! Speciāli pilnīgi tumša telpa, bet…