Seriāli un Filmas ko es gaidu

Pirmā trailera minūte bija nice, bet tālāk katu kā eeehh.

2 Likes

@vriska Iekš FB pēkšņi man parāda šo.

Nu tad iedomājos “Nez kas notiek ar to grafisko noveli un nez vai ir kādas jaunas sērijas multfilmai :thinking: ?”
Un lūk iekš wiki :astonished:

Un lūk iekš Youtube laikam nolīkots OP.
Šeit links uz op pašu https://www.youtube.com/watch?v=ZXzc5oWt_kI&ab_channel=ThatGFFAN
Bet šeit 1st S op vs 2nd S op

Nevaru vien sagaidīt, bet nu jāmin, ka laikam vajadzēt noskatīties vēlreiz 1. sezonu tad, jo nekā diži neatceros :sweat_smile:

Ļoti iepaticies ir šis treileri. Ja nav parādīti labākie joki un filma spēs saglabāt savu bērna naivumu un savdabīga reālisma šarmu kā treilerī - būs labi. Gaidu!

2 Likes

Izskatās interesants :D

The Matrix Resurrections / Matrix 4
Release date - December 22, 2021

I don’t know about this one. I just feels kind of off.
That ain’t no Morpheus ;d … okey, nav jau ar laikam teikts vai tas ir vai nav Morpheus. It kā ir runas ka tas varbūt ir jauns/young Morpheus.
Bet nu Keanu garie mati un bārda tik liek domāt par John Wick nevis Neo.

1 Like

Ir, ir Morfijs. Lourens - oriģinālā aktieris neesot pat bijis aicināts uz filmu, tā vismaz aktieris apstiprina.

P.S. Laipni lūgti apspriest desmitgades lielāko šedevru (?):

Neskaitot nekam nevajadzīgus Matrix, Venom, Zirnekļus un citus brīnumus, pēdējā laikā uz horiznota uzpeld aizvien interesantāki un interesantāki projekti, kuri dod jaunu elpas vilcienu.
*g.l. - galvenājā lomā.

Nightmare Alley (2021) - IMDb

Giljermo De’l Toro atkal savā būtībā. Mistika ar drāmu konbinācijā. Bredlijs Kūpers un Keita Blanšeta g.l. - aktieri, kas ir manos favorītos. Bredlijam ir dīvains šarms. Patiesībā filmā ir ļoti daudzi aktieri kuri noteikti kaut kur ir redzēti, bet diez vai atcerēsities. Toro patīk tāda tipa aktieri, ja paskatīties uz filmogrāfiju.

House of Gucci (2021) - IMDb

Sers Ridlijs Skots. Oficiāls tituls, ko viņam deva Lielbritānijas karaliene 2003. gadā. Ridlijs pēdējos gados piecosuzvedas dīvaini un ap viņa kaklu savelkas cilpa aizvien ciešāk, draudot, ka nāksies filmēt par sviestamaizi ar kasti alus. Taču šo to interesantu sanāk izdot: The Martian (2015), All the Money in the World (2017), The Last Duel (2021) skatītājiem neradās vēlme lekt ārā pa logiem.
House of Gucci stāstīs par zināmā zīmola ģiemenes iekšējām likstām. Trilleris ar drāmu. Pa savam melnais zirdziņš, tomēr izskatās interesants.
G.l. - Adams Draivers - talantīgs un daudzpusīgs aktieris, ja viss būs labi, kļūs tiešām par lielu Zvaigzni. Noteikti kāds atcerēsies viņu no Zvaigžņu kariem, tomēr daudziem ir bijis jāsāk no apakšas. Un Lady Gaga - kā aktrisei vēl tālu, tomēr A Star Is Born parādīja sevi salīdzinoši labi. Cerams filma nepievils.

Finch (2021) - IMDb

AppleTV ekskluzīvs. ( :pirate_flag:) Sci_Fi ar postapokalipses elementiem. Režisors, kas viņu vispār zina, tomēr savā dzīvē nofilmējis skatāmu pilno metru Repo Men (2010) . Vienam vakaram pietiks. Filma nogurdina un vispār var atrast ko labāku.
Tomēr cerību vieš Toms Henks. Vispār filma pa savam atgādina savdabīgu Cast Away (2000) ar esošo žanru elementiem tikai citā visumā. Būtu jautri, ja viņš filmā teiktu ko līdzīgu: “Atkal smiltis un ēdiena meklējumi”. Un ar Chappie (2015) piesitienu. Grafika acis nedursta. Vismaz pašlaik izskatās interesants. Redzēsim.

Šāda ir šī brīža trijotne, kas raisījusi patiesu interesi man.

P.S. Aizmirsu vēl par
Last Night in Soho (2021) - IMDb

Edgaram Vrightam… nezinu, kā pareizi latviski būs, ir unikāls savs stils un katra viņa filma ir gan sižetiski, gan vizuāls baudījums. Parasti viņa filmas trāpa precīzi zelta vidū, ļaujot izbaudīt filmu dažādas kategorijas ļaudīm.

Black Dynamite bija nice, bet šis izskatās ka būs kas labāks.

p.s. pirms viena otra gada kad iznāca pāris sekunžu teasers, ļautiņi nodomāja ka tas būs Black Dynamite 2, bet redz ka tā nav. Bet nu kaut kas līdzīgs jau būs.

Lets GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

The Fable mangai būs animes adaptācija!!

Oh woow, Beverly Hills Cop 4. Bija manīts info sen ka kaut kas kaut kur tiek bīdīts, bet negaidīju ka būs saistība ar netflix.
Oriģinālās filmas vienas no man mīļākajām.
Un arī tas meldiņš :heart: , gan no filmas gan crazy frog versija :sweat_smile:
Laigan jāsaka, ka baigās cerības uz ko fantastisku nelieku tomēr, bet gan jau būs okey.

Bet nu tagad vēl tik vajag Rush Hour 4 :grin:

Hei, 23.februārī Cinamon (Akropole Alfa) būs Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Hashira Training 11.sērijas seanss.
Kurš plāno noskatīties?
Links

1 Like
3 Likes

Edijam laikam trūkst naudas jahtām un villām, vot i nolēmis tagad celt augšā vecās franšīzes strīmingā. Bet laiks mazliet nokavēts, to vajadzēja darīt pirms 2-3 gadiem, jo strīmingam ar mazliet jau neiet tik labi kā agrāk, protam jahtām kādam vēl pietiek, bet ne tik lielām kā agrāk.

Cerības nelieku, COming too America trešā filma nu galīgs fi bij, brīnumi reti notiek…

Atceros to laiku, kad Hjū sitot ar dūri pie krūts teica, ka vairs nekad nekad nekas netēlos Wolverine. NU nekad. Un pēdēja filma par veco varoni nu bija pēdējā, pēdējā un piekrita vien tāpēc, ka scenārijs bija neparasts un savādāks un režisors spēja viņu pārliecināt. Un kauli nav tie, lai lēkāt tik ļoti.

Diez ko viņam piesolīja tādu, ka nu viņš ir pārdomājis. Bet filmu arī ļoti gaidu, iepriekšējās nav pievīlušas. Galvenais, lai Disnejs neko nesačakarē, a to viņiem pēdējā laikā ir tendence.

Nu viens no iemesliem, jo tā ir Deadpool crossover filma.
Jāiepriecina komiksu fani. Jo nu Wolverīns (un laikam Spidermens) ir tas ar kuru Deadpoolam ir sava veida saikne iekš komiksiem.
Gan jau nepiekristu cita veida Wolverīna tēlošanai vairs, kā tikai šai.

hold up…tas ir milzu antman skelets kas ir par templi pārvēsts???

Lai gan viņš to bija minējis, jāatcerās, ka viņš pats reiz teicis, ka ja viņš atgrieztos, tad tas būtu tikai iekš’ “Marvel Cinematic Universe”. + (un domāju, ka treknākais plus), ir tas, ka Hjū un Raians ir labākie draugi arī dzīvē. Viņš noteikti viņu pārliecināja.

Un par to vai Disnejs varētu šo sačakarēt - iespēja ir, protams, bet Raianam un Hjū tomēr ir liela ietekme dēļ saviem vārdiem Holivudā. Īpaši jau arī tas, ka Reinolds ir producents. Cik nu var saprast (bet nu velns viņ zin vai šīs ziņas ir patiesas), ka Disnejs gribēja ko mainīt, bet Reinolds teica, ka vienkārši filmu nepromotēs. Bet laiks rādīs. Un ceru, ka aktieri sāks to vairāk arī vokalizēt. Tādēļ patīk Henry Cavill lēmums pamest Witcher sērijas dēļ tā, ka nesekoja stāstam (un tagad Netflix to atcels pēc nākamās sezonas).

1 Like

Looks like it. Bet nu es jau nezinu tur to MCU notikumus un lore.
Beigās arī tautai interesants kadrs - tas protāls nevis TVA portāls, bet vairāk kā Doctor Strange portāls.

image
Pa lielam Planet of the Apes varēju arī izlaist, it’s probably gonna be meh, bet nu lai jau iet.
Pēc kādām 3-4 dienām būs vērts pačekot vēl, maijā un jūnijā vispār diezgan daudz jaunu feinu filmu iznāks.

Viena dīvainība, ko es pamanīju - John Singer Sargent bija tāds īpatnējs biļetes tips - Pasākums:
image
Nav ne jausmas, ko tas nozīmē, filmas aprakstā arī nekas par to nav teikts, kkā baigi dīvaini. Ja kādam ir idejas, ko tas nozīmē, please enlighten me!