Seksualitāte, stereotipi un kādēļ čaļi nevar vilkt kleitas

Paldies reliģijai un mūsu kultūrai, kas uz tās balstās.
Paskat uz dažām Āfrikāņu ciltīm - sieviešu krūtis viņiem ir tāda parasta lieta un nekā erotiska. Mēs rietumieši un liela daļa pasaules sieviešu krītīm esam piešķīruši seksuālu konteksu. Pie tam visu nosķīr faktiski viens neliels plankumiņš pašā galā ;)

Par kuru ar iet cīņa kaut vai tai pašā IG - kur faktiski ir atļauts izlikt kailus čičus…more or less. Vismaz nav dumji jāpiesedz krūšgals. :sweat_smile:

Ar viena lieta par ko aizdomājos vien dien - ja sieviete uztaisa teiksim erotiskāku fotosesiju, izliek IG vai jebkur citur , it īpaši ja ir kāds biežums, nu patīk cilvēkam - jūtas pārliecinošāk un labāk, skaistās vai vienalga kas tur- tad labrīt labdien OF virziens noteikti izskanēs. Ja čalis izliek - nu sliktākajā, laikam gejs. Bet pa lielam, pat tuvu neviens neko tādu neteiks. Paslavēs, ja vēl ir kubiki tos noteikti atzīmēs un vispār, kād skaistulis un smukulis.

2 Likes

Galvenais jautājums, vai skaitās cenzurēt sieviešu nipples, piefotošopējot vīriešu))

2 Likes

Vai tad? Man liekas, ārpus mākslas es tur neesmu redzējis krūtsgalus.

Es arī esmu tikai mākslā - zīmējumos redzējis krūšu galus. Tur gan tie bija tādi ļoti apšaubāmi, uzzīmēts tā, ka knapi vispār var saprast kas notiek.

Sabiedrībai būtu jātiek pāri tai erotiskajai daļai. Ja mēs to vispār vēl varam.

2 Likes

Bet vai vajag tho? Piekrītu vajag vienlīdzību, bet kāpēc nevaram vienlīdz apģērbti nevis vienlīdz puspliki būt

1 Like

Es arī negribētu plika apkārt skriet, bet kur mani tas skar ir māksla. Tas ir visai stulbi, ka nevar pat neitrālās situācijās zīmēt kailus cilvēkus (kā anatomijas studijas) bez cenzūras. Vai zīmēt cilvēkus dušā bez mysterious steam or bubbles hiding everything. Visai nenaturāli. :smiling_face_with_tear:

1 Like

Ko tu, es nemiglainu pliku cilvēku dzīvē meesmu redzējis XD

Auto cenzūra. :joy:

Kurš zin. Man noteikti nav dižas vajadzības pēc vienlīdzīgi plikiem cilvēkiem.

1 Like

Tik slikta redze? Cik dioptrijas?

Tas ir jo tev ir atļauts vairāk

Pat nezinu…sūdīga. brilles ar esot jāmaina

Jebkurā gadījumā vb ja pieiet pietiekami tuvu, tad varēs redzēt)

Nez, es varbūt pat sliecos uz @H_Hercogs domu, ka mums jāapģērb visi cilvēki. Ar publiski plikām krūtīm problēma tāda, ka būs jāredz gan smukās, gan nesmukās. xD

2 Likes

Nu zini, tā var arī par sejām pateikt

Burka! Vai niqāb, if you’re feeling like showing off your eyelashes.
pepetroll

1 Like

Kāpēc nevar? Var!
image

1 Like