Palikušas tikai uzlīmes. Rupji rēķinot uz šo jau aizgāja kādas 7 stundas. Ar uzlīmēm būs pilna darbadiena + virsstundas.
Cik es varu novērtēt pēc laikiem aptuveni sanāk tā:
- SD (Super Deformed) jeb čibi gundami - viens 2 stundu saiets
- HG (High Grade) 1/144 - viens garais 4 stundu saiets
- RG (Real Grade) 1/144 - vismaz 2 garie saieti
- MG (Master Grade) 1/100 - Varētu būt līdzīgi Real Grade, 2-3 garie saieti.
Piezīme nākotnei, šo varētu plānot kā saietu sēriju, kurā mēs vairākas nedēļas pēc kārtas tiekamies likt kopā modelīšus.
Nu jā, tā varētu būt.
Cik nu esmu skatījies tur dažādus modeļu video, vispārināti, eksistē tādi kur tu ne tikai saliec, bet vēl krāso un daries sazin ko. Pat līdz tādai detalizācijai aiziet, ka palielam tu atdarini ražošanas procesu.
Vienīgi pa savam tā stulbi sanāk tā vadāšana, ja normāli nopakot, gan jau nesalūzīs.
Bet jā, citi var tuprināt, citi var jaunu uzsākt.
“Vismaz” ir maigi teikts; man pašlaik ir aizgājušas ~10h, un esmu nosacīti pusē
Uzlīmes pārsteidzošā kārtā uz ķermeņa bija maz, pašlaik tikai kādas 12 vai 16 apaļās. Sejai vēl 1 vai 3 pēc izvēles, vēl viena pakausī. Pārējās laikam visas uz ieročiem, un tur gan ir daaafiga.
Mums vēl jādzird cik ilgi @Mayo_Musketeer liksies kopā modelītis. :D
Es šodien ap 20 uzliku savu favorīt YouTuberi un sāku likt.
Sapratu, ka bez alkohola nevarēs, sāku dzert greipfrūta long-drinkus. Un tad ķēros klāt…
Man tagad tikai vēl trūkst galva un ieroči…
Pirksti visi tādi stīvi no visām mazītiņajām detaļam. Un jāsaka, ja varētu, es to visu modelīti iemestu momentlīmes vannā, lai tikai viss turētos normāli kopā Spied iekšā, cik grib, vīlē cik grib, nu galīgi negrib turēties.
Tādēļ, diemžēl bija daži elementi, kur es izmantoju momentlīmi, primāri tikai dēļ tā, ka es nekad to nejaukšu vairs ārā un neviens neredz, kas “lācītim vēderā”.
Pašlaik izskatās šādi
Ar šitik mazām detaļam alkoholu vēl dzert, tu ir traks
Ta jau tiešām izaicinājums, ja talkā aizgāla šmiga un superlīme.
Aa šī daļa kustās. Iedomājos to kā kovbojiem bija tie “spurs”, kas bija pie zābakiem. Tā ir vienīgā daļa, kuru vari kustināt (jo pie sāniem ir mazie zobratiņi).
Man patīk izaicinājumi. Esmu pabeidzis galvu. Taču sapratu, ka super mazās detaļas nepatīk pavisam Kur nu ja vēl nokrīt zem galda un meklē nu.
Tagad pabeigti arī divi ieroči. Ieraudzīju uzlīmju lapu un pavisam ātri aizvēru - to pataupīšu citai dienai
Fokken hell guys, this is making me slightly jealous.
Ir visas iesp’ejas
Kamēr vien ir vēlme mēs varam rīkot otro tūri.
Dievs un žē’! Pabeidzu
Ko tik nevar panākt ar līmi, plakātu gumijām (baltie ļipučkas, ar kurām var pie sienām pieliekt plakātu). Visas uzlīmes nepielīmēju, jo neredzēju pašām mazākajām īsti jēgu
Dzīvē viņŝ izskatās mazliet labāk, nekā bildēs.
Dzīvē krāsas bija krietni piesātinātākas. It īpaši sarkanā.
Oo ja - nenoliedzami. Man saule spīdēja pa logu - pamēģināšu vakarā uzņemt vēlreiz
Looking great. I already started thinking about doing one of the big versions. The detail level on those seemed amazing And hopefully less small parts than on your version
Oh - the same type? What would be the scale for that one? Haha - I think it shouldn’t be as hard (hopefully). But this one did have too many of the small parts - and, sadly, the joints didn’t want to hold tight (shoulders and hips were falling off ocassionally), but I just used a smidge of super glue to hold it together, as I do not plan to take it apart anyway. So I made some small re-adjustments to the initial manual.