Saliec savu Gundam saiets - 16.06. 17:00 Yuranka Games!

Ja taisīt pa roku galam, tad nekustēsies normāli, vai vispār.

Tāpēc es ņemšu līdzi arī vīlītes. Un pincetes arī, jā, tās uzlīmes ir psc ku maziņas.

2 Likes

Neesmu Rīdzinieks, 160km away.
Man tā būs darba diena, it kā. Un pirmā no trim.
Un man pirms pāris gadiem bija vēlme tik SD Gundamus uztaisīt nevis tos parastos lielos, bet beigās tomēr nekā.

1 Like

Ja tomēr nav darba diena, apsver iespēju. Gundam dēļ var arī atbraukt uz Rīgu, kā arī Aniimeshop ir piedāvājumā SD Gundam.

Nav naudas, biznesā iet bēdīgi, viss slikti, uz mītiņu diemžēl netikšu :cupcake:
Izklaidējaties 🩷

5 Likes

Jūs pat neesat officiāli vaļā

2 Likes

Biznes tā ir tāda klupšanas un kakla laużanas lieta! Vēlam veiksmi un izturību!

3 Likes

Žēl gan. Ja tomēr svētdien sajūti iedvesmu, Aniimeshop ar atlaižu kodu Gundam var dabūt sākot no kādiem 14 EUR.

Teorētiski varbūt pat var divatā Gundamus likt, ja kādam ir interese.

Nu ko, bruņojamies ar modelīti, knaiblēm un tiekamies jau rīt! Ja kāds grasās tur īpaši šmucēties, krāsot, skaldīt, vīlēt vai vēl sazin ko, lūgums paņemiet kaut ko ko zem sevis paklāt. Būtu baigi nesmuki apskādēt kādu Yuranka Games galdu.

Runājot par dzērienu un ēdienu, to ienest no malas nav strikti aizliegts, taču Yuranka Games noteikti priecātos, ja jūs izvēlētos kaut ko no viņiem nopirkt. Pamata Fanta, Sprite un Kola tur tiek pārdota. Viņi gan ir saprotoši, ja vēlaties dzert kaut ko tādu kas nav pieejams viņu veikalā.

1 Like

Kāds uz vietas ir?

12 Likes

Uztaisīju sava ar fotosesiju

8 Likes

Savējam mazliet mobilitāti pieliku :joy::joy:

6 Likes

Tbh kinda gemorojs iepozēt, jo tās locītavas ne pārāk grib locīties, it īpaši ne tieši tā, kā gribētos, un tie gurnu spārni vispār vislaik krīt nost, bik leņķi par platu paņem un notrūkst. Labi vismaz, ka nelūzt nost un ka var elementāri pielikt atpakaļ, but still, meh.

8 Likes

Vsp, es sapratu kāpēc tie izmēri tā variē pat vienā mērigā, jo dāžādos animes continuity ir dažādi gunamu izmēru

3 Likes

Nerediģētas šodienas bildes.

Gan jau es kaut ko no šī te vēlāk izlasīšu un izrediģēšu, lai var iemest soc. tīklos.

10 Likes

Paturpināju vēl nedaudz, uztaisīju torsu, rokas un plecus.

Galva ir vnk WTF, nekas tur normāli neturas kopā, zods, maska un kapuce visi krīt nost no pieskāriena :face_with_symbols_over_mouth:
Un uzlīmes ir vājprāts, uz caurspīdīga materiāla jālīmē, es pat piezūmojot ar kameru nevaru saprast, kur tur jālīmē.

Rādītājpirksti un īkšķi jēli, jo visas detaļas plēsu ārā ar pirkstiem, plaķenes ātri izrādījās absolūti garām, vismaz manējās - more time spent cleaning parts than putting them together.

Here are some progress pics if anyone cares:

Kopumā ar galvu vajadzētu būt kkur 17cm augstam.
Galva manuālī ir 13. lappusē, bet kopumā ir 25 lappuses :sweat_smile: Pārējās ir veltītas visādiem ieročiem un backpack.

Also, baigais abloms ar statīvu, izskatās, ka neviens komplektā esošais stiprinājums šim modelim neder… Tādas aizdomas, ka nav paredzēts or smth, būs jāgūglē.

6 Likes

Unlucky boro, respect struggle tho.

1 Like

Man tā galva vakar ar no sākuma bija tāda vaļīga un negribēja likties kopā, bet beigās kaut kā saspiedās kopā.

Vakar mājās es pa kādām 40 min. pabeidzu ķermeni.

Priekšā ir spārni, ieroči un trakākais - uzlīmes. :joy:

5 Likes

Tas @Kadiljaks variantis ir tik ļoti chibi-esque ka atgādina LEGO ninjago līniju

2 Likes