Varbūt kādam ir idejas kur šo varētu papildus izreklamēt? Daudz šādu saietu mums nebūs, tā nu jāizplata ziņa cik tālu vien var. ;D
Ja tu domā Meta maksas reklāmu, mums nav budžeta.
Unicona lapās??
Graffiti uz Rīgas Pils.
Ievērojiet - es nesaucu uz vandālismu, varbūt var sarunāt …
Varbūt kādam ir Discord grupiņas? DnD spēlētāji, video spēļu grupu dalībnieki utt?
Viena ir gatava skatīties kā mēs liekam XD
Nu davas, irl stream😁
Ja tu proti ar krāsas baloniņu zīmēt QR kodus, uz priekšu. :D
Es māku ģenerēt idejas, bet ne izpildītājs
Ko ne? Varbūt paskatīsies un iepatiksies un gribēs pēc tam izmēģināt. Ja vēlās, viņa jau var filmēt - labāk mums. To materiālu pēc tam varam salikt kopā un nosūtīt uz soc.tīkliem gan Yuranka Games gan Aniimeshop
Man tieši otrādāk…
Es esmu DnD discord grupā TTRPG Latvija
Tā kā pasākums notiek šajā svētdienā, atgādinu visiem, ka jāsadabū rokā arī knaibles priekš detaļu izgriešanas. Esmu tās redzējis zem dažādiem nosaukumiem “griezējknaibles”, “Stiepļu griezēju knaibles”, “Plakanās kabeļu griešanas knaibles”. Galvenā doma ir tāda, ka mēs gribam kaut ko smalku un plakanu.
@H_Hercogs @Kadiljaks @5umm3r @Mayo_Musketeer @jurchiks
Ja galīgi neatrodas, protams, kaut ko uz vietas izdomāsim, bet tas draud ar knaibļu gaidīšanas laiku. :D Pameklēšu apkārt, taču diez vai es atradīšu savā pusē papildus knaibles.
Kaut ko pie sevis atradīšu, ja nu kas paķeršu fleksi vnk
Jūs tur viņus tik tā pat vien taisīsiet, vai ar lai kaut cik glīti?
Es protams nepārzinu kas ko kā, bet cik senāk uzmetu aci pāris video, tad jums jau ar kādu smilšpapīru vai smilšpapīra kociņu varbūt vajadzēs, lai noslīpētu nogrieztos knibuļus.
Un kādu tur marķieri, lai iezīmētu līnijas
Un pinceti uzlīmēm.
Maybe.
Es tieši ar biju iedomājies par tādām lietām.
Smilšapapīrs būs un viena pincete ar pa lielam ir .
Tā ir katra dalībnieka brīva izvēle. Es tik pievēršu uzmanību knaiblēm, jo tas ir vajadzīgais minimums.
Ja vēlies iepazīt kas un kā, vari droši mums pievienoties. ;D