Nāc izkrāso figūriņu! 17:00 06.10.24

Pienācis laiks jau trešajam D&D un citu spēļu miniatūru krāsošanas saietam! Šoreiz cerēsim uz @Mayo_Musketeer aizbildniecību figūriņu ziņā. :D

Nekādas priekšzināšanas vai inventārs nav vajadzīgs! Var nest arī savas figūriņas kamēr vien tās ir vismaz kaut cik miniatūras.

:money_with_wings: Pa cik? :money_with_wings:
5 EUR - krājumu atjaunošanas un paplašināšanas krājumam.

:calendar: Kad? :calendar:
6. oktobrī

:mantelpiece_clock: Cikos? :mantelpiece_clock:
17:00

:world_map: Kur? :world_map:
Yuranka Games - Matīsa ielā 25
https://maps.app.goo.gl/A2KSugTBRPdWSJgf8

4 Likes

Robert Redford Nod GIF

1 Like

Vispār, kā ir ar Yuranka Games? Vai viņi neprasa vēl maksu par to, ka esam tur? Jo mums minēja, ka laika gaitā kas tāds varētu parādīties? Varbūt no tās naudiņas varam iedot ko viņiem?

Nu pagaidi, viņi to vēl neprasīja :smiley:

1 Like

Ar Yuranku mēs šobrīd sadarbojamies pa draugam. Mans brīdinājums bija vērsts pret to, ka nevajag pārāk pierast pie labās dzīves. :D Ja mēs pāriesim pie monetārākas sadarbības, cenas celsies.

Ja tu labsirdības vadīts vēlies dalīties, ņem vērā, ka lielākā daļa dalībnieku šobrīd neko nemaksā par saietiem, jo mums bija agrā putna samešanās, lai šo vispār startētu.

Ja tu atnesīsi savas figūriņas, lai dalītos, es tak no tevis ar neņemšu 5€. Mierīgi var arī sanākt tā, ka saieta ieņēmums būs 0€. :D

1 Like

Nu tad, varam izvēlēties figūriņas. Katrs šeit sauc, ja pamana kādu ko gribētu. 4 figūriņām esmu uzlicis VETO tiesības :smiley: Tās bildē nav:

2 Likes

Es gribu to augšējo, spārnaino. Betija grib otru ar spārniem. :D

1 Like

Nezinu vai tikšu bet dāmu ar āmuru

1 Like

@Onii_chan @Kadiljaks @Mayo_Musketeer @WizardsWild @H_Hercogs @Kaspars_Grisins

Drošs paliek drošs, atgādinājums visiem krāsotājiem par saietu svētdienā. Figūriņas nesam paši vai izvēlē ir Riharda piedāvātais.

Mans 3D printēšanas piedzīvojums toč ir uz kādu brīdi apstājies. Printeris atbrauca nestrādājošs. Tagad man priekšā ir aizraujoša ziņu apmaiņa ar ķīniešu ražotāja palīdzības dienestu. :D

3 Likes

Diena, kad saproti, ka tomēr tā mandarīnu valoda noder :D

Ko tad pasūtīji beigās? :D

4 posts were split to a new topic: Nopirku Refurbished Elegoo Mars 4 Ultra printeri un tas atbrauca beigts

Şoreiz nebūšu

Man pienāca paciņa no Polijas - minatūras! Jūtos kā Ziemassvētkos :smiley:

3 Likes

Nu ko, cik labs ir tas “brāķa” komplekts?

“Brāķi” :sweat_smile:

3 Likes

Ei Tu nost, cik daudz visa kā laba te ir!! Te pat ir “terrain” elementi - daļas no pilīm, meža. Figūriņas, kam trūkst tik mazdrusciņ rokas

Uhh - puse no pūķa galvas, un gandrīz gatavs milzīgs rūķu robots, kam trūkst rokas :sweat_smile: Es teiktu, ka figūriņas ir ļoti labas. Nedaudz ar mazām šķērītēm pielabošu un mazu vīlīti notīrīšu. Apskatīšos, vai var izmantot kāda rokas vai pats ar 3D pildspalvu uztaisīšu.

4 Likes

Bet @Kadiljaks, tā kā Tev bija jubileja, redzu, ka šeit ir žurka ar zobenu un vairogu. Tā būs vēl viena dāvana no manis Tavai dzīvnieku saimei.

Un @WizardsWild, man arī ir goblini, kurus mēģināšu izkrāsot, cerot, ka kādu dienu vēl sanāks Goblinu D&D kampaņa :grin:

3 Likes

Hey, es ar darbiem aizķēros. Visticamāk nebūšu laikā

1 Like