Refurbished Elegoo Mars 4 Ultra. Vai nu tur kaut kas cieta sūtot vai arī tas īsti labi netika pārbaudīts. Ja es tagad ar šo visu daudz nočakarēšos, refurbished varbūt nebija tā vērts. xD
Visās malās var redzēt, ka tas ir lietots, bet neteiktu, ka baigi daudz. Sveķa vanniņas plēve izskatās jauna, kas ir patīkams bonuss.
Pieslēdzu pie strāvas, nospiedu ieslēgšanas pogu - tas neizdot dzīvības pazīmes. Attaisīju vaļā. Visi kabeļi pieslēgti, pats strāvas pieslēguma ports turas kopā stingri. Kad ieslēdz printeri uz sistēmplates pamirgo un tā nepārliecinoši pulsējot, bet neizslēdzoties, ieslēdzas “AC” diode. Var dzirdēt klusu elektrisku sprakšķēšanu un sīcošu pulsēšanu. Nez, kaut kas tur ir beigts.
Situācija progresē amizanti, palīdzības dienests man uzrakstīja, ka viņiem nav rezerves detaļu un viņi man ir gatavi piedāvāt atlaižu kuponu par manu nestrādājošo printeri.
Tur laikam tehniski būtu jāskatās Francijas likumdošana, jo šie it kā ir tur reģistrēti. Es vēl līdz piektdienai pagaidīšu, ko šie man teiks - tad gan prasīšu naudu atpakaļ kur tik var.
Īpatnējākais te ir tas, ka šis printeris ir aptuveni vienu gadu vecs. Redzu apskatus no pagājušā gada septembra. To vēl jaunu oficiāli pārdod veikals un viņi jau apgalvo, ka tam vairs nav rezerves daļu. Nē nu, varbūt tie tiek ražoti ekstra vienreizēji, galīgi bez rezerves detaļu atbalsta…
Pēc tā, kad es ar atvērtām rokām nepieņēmu viņu kupona piedāvājumu. Support palūdz veikt papildus soļus. Man tika nosūtīti septiņi troubleshooting soļi.
Vienīgais aizķeres punkts bija tajā, ka ķīnieši man atsūtīja video, kurā lai nomainītu ieslēgšanas pogas un priekšējā USB porta plati jāplēš nost priekšējais plastmasas pārsegs. Nu es ņēmu un noplēsu. Ko redzu, skrūvju nav. Tas skrūvējas no iekšas.
Smagākā daļa gandrīz vai bija raut nost no visiem portiem karsto līmi, jo gandrīz viss bija ar to aizlīmēts. Pieņemu, lai sūtīšanas laikā nesavienojas nekas