Tikko notikušajā Nintendo Direct tika paziņota vairāk onformācija par Switch 2. Tas nonāks pārdošanā 5. jūnijā un amērikā maksās 449.99 USD.
No lielajiem punktiem tam būs 1080p ekrāns ar 120 fps un HDR atbalstu. 4K 60 fps dekstaciju. Vismaz vienu no kontrolieriem varēs lietot kā peli spēlēs.
Atminos vienā no “noplūdēm” vai tml, neatminos kur tieši… tad ar cilvēki pamanīja “lāzera tēmekli” un daudziem radās jautājums, kam tas vārētu būt domāts.
Principā arī cena, cik atminos pirms tam daudz analītiķi un ne tikai izteicās, ka S2 varētu būt mierīgi 500-600eur robēžās, ka viņiem nekas netraucēs, kā arī ņemot vērā potenciālos tehniskos risinājumus uz to mirkli.
Ja nemaldos, jūnijā tieši bija ar kaut kāda populāra spēle vai pat port bija kaut kur uzpeldējis un daudzi tieši prātoja, ka jūnijā varētu Switch parādīties. Neatminos par kuru spēli gāja runa… dulla galva
Vienīgi varētu būt tagad interesanti piedāvājumu S1 otreizējā tirgū. Jo lai vai kā atzīšu, mantiņa ir interesanta un mani pa savam attūr cena, zinot, ka neizmantošu viņu tik daudz.
Beigušies tie laiki, kad Nintendo mobīlā konsule bija lētāks variants par citām konsulēm. Izlaišanas brīdī sanāk, ka tu varēsi pa mazāku naudu paķert Playstation 5 vai Steam Deck.
Īstenībā lielu zīmolu netrūkst. Elden Ring, Cyberpunk 2077, kaut kurš Final Fantasy… viss kas no lielajām spēlēm saņems Switch 2 portu. Pat ir paziņota ekskluzīva spēle no From Software tīri priekš Switch 2.
Tur laikam arī drusku lomu spēlē tas cik labi Switch 2 atbalstīts vecās spēles. Šobrīd Nintendo solījumi nav slikti, bet tai pat laikā nav pilnībā skaidri. Nintendo Switch games compatibility Skaidrs tikai tas, ka Nintendo spēles strādās labi.
Skatos, ka Vācu Nintendo veikalā cena ir norādīta kā 469,99 EUR. Nav tikai rakstīts vai tas ir ar nodokli vai arī bez. Gan jau ar, jo man liekas tajā veikalā nav mode rakstīt cenas bez nodokļiem.
Jā fakts. Tomēr cik zinātāji stāsta protams autonomijas ziņā un pārocībā Switch ir ultimatīvāks.
Bet jā, tas pats Xbox S ja nemaldos pa nepileniem 400 bija lkm.
N var izdomāt savus prikolus, cik zinu ir darījusi, ka faktiski vecās retro spēles neuzlabojot nekādi pārdevusi pa fullprice triple A cenu
Protams, pašlaik izskatās tiešām iespaidīgi savienojamība.
Neatceros cik tas maksāja izlaišanas brīdī, tagad cenas no ok veikaliem sākas ar kādiem 280 EUR. Pie tādas cenas, tur tīri Microsoft Xbox kontrolieris ir gandrīz piektā daļa no cenas. :D
Salīdzinājumā PS5 Slim šobrīd sākas no 412 EUR.
Jau tagad var nojaust, ka būs veco spēļu uzlabotās versijas atjauninājumi priekš Switch 2. Cenas gan nav zināmas. Liekas lielās konsoles prasa kādu dešuku par šādiem atjauninājumiem.
469.99 Eiro vēl nav tik traki. Es vēlos sev SW2, bet es sākumā pagaidīšu ko cilvēki teiks, un vai atklāsies kaut kādas ķibeles ar konsoli, kas bieži arī notiek ar jauniem izlaudumiem. Bet kā reiz es kaut kā šaubos, ka pie mums tā atnāks ar šo cenu. Man in nojausma, ka tā būs par kādiem vismaz 50 Eiro dārgāka šeit. XD
Es likmi liktu uz to vairāk.
Iespējams lielākiem tirgotājiem kā RD, piemēram, vrb ir tiešākas izejas uz tiešākiem starpniekiem… tai pat laikā tev kā mazajam neliedz neviens arī uz lielajiem starpniekiem izziet, vienīgi jautājums cik liels partijas apjoms jāiepērk