Lietas, bez kurām Tu nevarētu dzīvot?

Katrs mēs esam pieraduši pie kaut kāda sava komforta, savām prasībām, lietām vai anime waifus, bez kurām dzīve nav iedomāja!
Tāpēc šodienas jautājums ir, kuras ir tās lietas, bez kurām Tu nevarētu iztikt?

Šeit ir mans lists:
mobilais;
atslēgas;
aptieciņa;
make ups;
smaržas;
piparu gāze;
rakstāmais.

4 Likes

Man laikam #1 ir mašīna. Kad paliec bez ir galīgā dirsā visai ğimenei :joy:

3 Likes
9 Likes
8 Likes

tās jau nav lietas…

Definē kas ir lieta :D

Man pa lielam - telefons, maks, atslēgas, brilles. Kaut kāds apģērbs lai policija neapcietina pa publisku kailumu.

nu da jeb kas, kas ir materiāls un taustāms, vnk ūdens, gaiss un ēdiens ir so capt obvious, ka pat nocringe’oju ;D
reāli jau gaidīju, kurš tad pirmais gudrinieks ieliks ūdeni un ēdienu ;DDD

1 Like

Telefons
nauda
laptops
meikaps
zāles
mugursoma
spogulis
Etalons
mini somiņa
šallīte
mīkstās mantiņas

Tad jau lai turpinās @Kristianux stils :D

8 Likes
6 Likes

6 Likes

kaut kā smadzenes neviens neieliek ;DD

1 Like

Bet taču bez tām var dzīvot.

6 Likes

Tehniski ja nemaldos var ap 60% izoperēt, un tuprināt funkcionēt. :sweat_smile:

1 Like

Runājot par tēmu.

Izklausīsies smieklīgi, bet bez baltrā troņa. :smiley:
Es jeibogu, sausās un toitoi - nu nevaru viņas pārgremot vairs. Krūmiņos tad jau labāk.

Tas pats telefons, jā daudzas lietas ir piesaistītas viņam, bet nav neiespējami arī atbrīvoties. Pat būtu labums kāds.

Un karote ar kādu čuguna pannu vai katliņu :sweat_smile: bez tiem man ar būtu sarežģīti.

es tieši kā reiz padomāju vakar bez pretsāpju tabletēm nevarētu dzīvot sad life

2 Likes

Tā nav taustāma lieta, bet ceru ka atbilde tiks pieņemta. Pēdējos pāris gadus es nevaru dzīvot ja man nav ieplānots kāds ceļojums kaut kur. Vai saprotat ko domāju ar to?
Pirms pāris nedēļām tieši sajutos biški blue un domāju, kāpēc. It kā jau viss notiek, ir ok, bet jutos draņķīgi. Tad sapratu ka tas ir tāpēc ka nav neviena brauciena kaut kur ko gaidīt, kas bija pa ļoti ilgiem laikiem pirmo reizi tā sanācis. Tāpēc nopirku biļetes un tagad var skaitīt dienas līdz augusta beigām :slight_smile:

Also phone, pc, my bicycle, my dog and my headphones. :smiley:

2 Likes

Interesants viedoklis, savā ziņā pat saprotu, lai gan man pašam ceļojumi ir vairāk "Nu jāpalūr reizi gadā kā citur tauta dzīvo un ledusskapja magnetiņš jānopērk

Tas tāpat kad udens silts paliek.